RİZE'NİN KEYFİNE DİYECEK YOK. SİVAS'DAN 3 PUANLA DÖNÜYOR.

Spor 26.10.2020 - 21:54, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3046+ kez okundu.
 

RİZE'NİN KEYFİNE DİYECEK YOK. SİVAS'DAN 3 PUANLA DÖNÜYOR.

Sivasspor  0 - 2  Rizespor Süper Lig 6 hafta mücadelesinde Rizespor deplasmanda Demir Grup Sivasspor'un konuğu oldu. Karşılaşmada konuk ekip, Baiano Fabricio ve Loic Remy'nin golleriyle 3 puanı alan taraf oldu. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan ve saat 20.00'de başlayan mücadelede Yaşar Kemal Uğurlu düdük çaldı. Karşılaşmada konuk ekip Rizespor'a puanı getiren golleri 3. dakikada Baiano Fabricio ve 90+1. dakikada Loic Remy kaydetti. Bu sonucun ardından Rizespor puanını 8'e çıkartarak 6. sıraya yükselirken, 7 puanda kalan Sivasspor 13. sıraya geriledi. Çaykur Rizespo, Süper Lig'in 7. haftasında, 1 Kasım Cumartesi günü sahasında Kayserispor'u konuk edecek. Sivasspor ise önce 29 Ekim Perşembe günü Avrupa Ligi grup maçında İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'i sahasında konuk edecek, sonra da 2 Kasım Pazar günü Hatayspor deplasmanına çıkacak .

Sivasspor  0 - 2  Rizespor


Süper Lig 6 hafta mücadelesinde Rizespor deplasmanda Demir Grup Sivasspor'un konuğu oldu. Karşılaşmada konuk ekip, Baiano Fabricio ve Loic Remy'nin golleriyle 3 puanı alan taraf oldu.


Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan ve saat 20.00'de başlayan mücadelede Yaşar Kemal Uğurlu düdük çaldı.


Karşılaşmada konuk ekip Rizespor'a puanı getiren golleri 3. dakikada Baiano Fabricio ve 90+1. dakikada Loic Remy kaydetti.


Bu sonucun ardından Rizespor puanını 8'e çıkartarak 6. sıraya yükselirken, 7 puanda kalan Sivasspor 13. sıraya geriledi.


Çaykur Rizespo, Süper Lig'in 7. haftasında, 1 Kasım Cumartesi günü sahasında Kayserispor'u konuk edecek. Sivasspor ise önce 29 Ekim Perşembe günü Avrupa Ligi grup maçında İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'i sahasında konuk edecek, sonra da 2 Kasım Pazar günü Hatayspor deplasmanına çıkacak

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi