RİZE'NİN KÖKLÜ AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Rize 25.07.2022 - 12:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 4422+ kez okundu.
 

RİZE'NİN KÖKLÜ AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Genel Merkezi İstanbul’da bulunan Köse-Köseoğlu-Kösoğlu Ailesi Sosyal ve Kültür Yardımlaşma Derneği üyeleri Rize’de kahvaltıda buluştu       Yurdun birçok bölgesinde bulunan akrabalarla tanışma kaynaşma adı altında Rize’de ilk kez bir kahvaltıda buluştuklarını söyleyen Dernek Başkanı İbrahim Kösoğlu’ bugün Rize’de Trabzon ve Rize’de bulunup çay toplamaktan fırsat bularak kahvaltımıza gelen bazı değerli akrabalarımıza teşekkür ediyorum. Akrabamız Türkiye’deki en kalabalık ailelerden birisidir. Kuruluş aşamasını geçtik fakat tam teşekküllü etkili bir dernek henüz olamadık. İşlemlerimiz devam ediyor. Türkiye’nin birçok şehrinden akrabalarımızın olumlu çalışmalarını görmek bizi de mutlu ediyor. Derneğimiz başta Genel Merkezin bulunduğu İstanbul olmak üzere her şehrinde temsilci bulundurmak istiyoruz. Bu amaçla Rize Temsilcisi olarak Gazeteci İsmet Kösoğlu’nu belirledik. Derneğimizin kuruluşunda bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Üye kayıtlarımız her geçen gün artarak devam ediyor. İrtibatı koparmamak, daha da gelişip büyümek için Derneğimizin sosyal medya hesabını daha çalışır duruma getireceğiz. Çay zamanına denk gelmesine nazaran yine de birbirinden değerli soydaşlarımızı Bu fotoğraf karesinde görmek çok güzel İnanıyorum ki herkesin müsait olduğu farklı bir zamanda yapılacak toplantıya katılımın çök yüksek olacaktır Bu güzel organize de emeği geçen katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun Birliğimiz Beraberliğimiz daim olsun. Trabzon ve Rize’den gelen akrabalarımızla bu kahvaltılı sohbet toplantımızı gerçekleştirdik’’ dedi     Rize’de gerçekleşen kahvaltıya İstanbul’dan gelen Dernek Başkanı İbrahim Kösoğlu ile birlikte İkizdere eski Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu, Rize İl Ticaret Müdürü Osman Köseoğlu, Salvader Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Nurettin Köse, OF Kıyı boyu Mahallesi Muhtarı İhsan Köseoğlu, Araklıdan İşadamı Ahmet Köse, Rize merkezdeki Fırın işletmecisi Salim Köseoğlu ve birçok Köse, Köseoğlu Kösoğlu akrabası katıldı.

Genel Merkezi İstanbul’da bulunan Köse-Köseoğlu-Kösoğlu Ailesi Sosyal ve Kültür Yardımlaşma Derneği üyeleri Rize’de kahvaltıda buluştu
     
Yurdun birçok bölgesinde bulunan akrabalarla tanışma kaynaşma adı altında Rize’de ilk kez bir kahvaltıda buluştuklarını söyleyen Dernek Başkanı İbrahim Kösoğlu’ bugün Rize’de Trabzon ve Rize’de bulunup çay toplamaktan fırsat bularak kahvaltımıza gelen bazı değerli akrabalarımıza teşekkür ediyorum. Akrabamız Türkiye’deki en kalabalık ailelerden birisidir. Kuruluş aşamasını geçtik fakat tam teşekküllü etkili bir dernek henüz olamadık. İşlemlerimiz devam ediyor. Türkiye’nin birçok şehrinden akrabalarımızın olumlu çalışmalarını görmek bizi de mutlu ediyor. Derneğimiz başta Genel Merkezin bulunduğu İstanbul olmak üzere her şehrinde temsilci bulundurmak istiyoruz. Bu amaçla Rize Temsilcisi olarak Gazeteci İsmet Kösoğlu’nu belirledik. Derneğimizin kuruluşunda bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Üye kayıtlarımız her geçen gün artarak devam ediyor. İrtibatı koparmamak, daha da gelişip büyümek için Derneğimizin sosyal medya hesabını daha çalışır duruma getireceğiz. Çay zamanına denk gelmesine nazaran yine de birbirinden değerli soydaşlarımızı Bu fotoğraf karesinde görmek çok güzel İnanıyorum ki herkesin müsait olduğu farklı bir zamanda yapılacak toplantıya katılımın çök yüksek olacaktır Bu güzel organize de emeği geçen katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun Birliğimiz Beraberliğimiz daim olsun. Trabzon ve Rize’den gelen akrabalarımızla bu kahvaltılı sohbet toplantımızı gerçekleştirdik’’ dedi
   
Rize’de gerçekleşen kahvaltıya İstanbul’dan gelen Dernek Başkanı İbrahim Kösoğlu ile birlikte İkizdere eski Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu, Rize İl Ticaret Müdürü Osman Köseoğlu, Salvader Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Nurettin Köse, OF Kıyı boyu Mahallesi Muhtarı İhsan Köseoğlu, Araklıdan İşadamı Ahmet Köse, Rize merkezdeki Fırın işletmecisi Salim Köseoğlu ve birçok Köse, Köseoğlu Kösoğlu akrabası katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi