Rize'nin Marka Okulu Robot Yarışmasına katılıyor.

Eğitim 04.04.2019 - 21:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1822+ kez okundu.
 

Rize'nin Marka Okulu Robot Yarışmasına katılıyor.

Rize’mizin marka okulu Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojisi öğrencileri Robot Atölyesinde yapmış oldukları Robotlarla Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK iş birliğinde düzenlenecek olan 13. Uluslararası MEB Robot Yarışmasına katılma hakkını kazanmıştır. Öğrencilerimiz yarışmaya Mini Sumo kategorisinde 7 robot, Çizgi izleyen kategoride 1 robot ile katılacaktır. Uluslararası MEB Robot yarışmasına 16 yabancı ülkeden ve ülkemizin çeşitli üniversite ve liselerinde okuyan öğrenciler katılacaktır. Rize’mizi temsilen üçüncü kez yarışmaya  katılma başarısını gösteren öğrencilerimize gönülden başarılar diliyoruz. Öğrencilerimizi yetiştiren Bilişim Alanı öğretmenlerini, katkı sağlayan okul ve milli eğitim müdürlüğünü tebrik ederiz. ROBOTİK çalışmalara ilgi duyan ortaokul 8 sınıftan mezun olacak yetenekli öğrencilerimizin Rize’nin marka  okulu Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kendilerini çok daha iyi geliştireceklerine inanıyoruz. Öğrencilerimiz mili eğitim müdürünü makamında ziyaret ederek küçük bir gösteri yaptılar.

Rize’mizin marka okulu Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojisi öğrencileri Robot Atölyesinde yapmış oldukları Robotlarla Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK iş birliğinde düzenlenecek olan 13. Uluslararası MEB Robot Yarışmasına katılma hakkını kazanmıştır.

Öğrencilerimiz yarışmaya Mini Sumo kategorisinde 7 robot, Çizgi izleyen kategoride 1 robot ile katılacaktır.

Uluslararası MEB Robot yarışmasına 16 yabancı ülkeden ve ülkemizin çeşitli üniversite ve liselerinde okuyan öğrenciler katılacaktır.

Rize’mizi temsilen üçüncü kez yarışmaya  katılma başarısını gösteren öğrencilerimize gönülden başarılar diliyoruz.

Öğrencilerimizi yetiştiren Bilişim Alanı öğretmenlerini, katkı sağlayan okul ve milli eğitim müdürlüğünü tebrik ederiz.

ROBOTİK çalışmalara ilgi duyan ortaokul 8 sınıftan mezun olacak yetenekli öğrencilerimizin Rize’nin marka  okulu Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kendilerini çok daha iyi geliştireceklerine inanıyoruz.

Öğrencilerimiz mili eğitim müdürünü makamında ziyaret ederek küçük bir gösteri yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi