RİZE'NİN SEVİLEN BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Siyaset 18.01.2022 - 19:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3013+ kez okundu.
 

RİZE'NİN SEVİLEN BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Geçen hafta yapılan Genel kurulda yeniden Rize Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanlığına yeniden seçilen Turan Akbulut’a hayırlı olsun ve tebrik ziyaretleri devam ediyor.     Yapılan seçim sonrası yeniden Başkanlığa seçilen Turan Akbulut ziyaret hakkında yaptığı açıklamada’’ arkadaşlarımızın teveccühü ile yeniden başkan seçildik. Şimdi seçim bitti arkadaşlarımıza hizmete devam edeceğiz. Bütün ekibimle birlikte eksik gördüğümüz yerlerde çalışma yapıyoruz. Seçim sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP Rize İl Başkanımız Saltuk Deniz Merkez İlçe Başkanı Necati Topal ve çalışma arkadaşlarına nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum’ dedi.     CHP İl Başkanı Saltuk Deniz ise’’ yeniden seçilen Başkanımız Turan Akbulut ve ekibini tebrik ediyoruz. Sandıklar ve seçim demokrasinin gereğidir. Seçim sonrası hizmet dönemi başlar. Turan Başkanımız ve ekibine başarılar diliyoruz’ ’dedi.

Geçen hafta yapılan Genel kurulda yeniden Rize Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanlığına yeniden seçilen Turan Akbulut’a hayırlı olsun ve tebrik ziyaretleri devam ediyor.

   
Yapılan seçim sonrası yeniden Başkanlığa seçilen Turan Akbulut ziyaret hakkında yaptığı açıklamada’’ arkadaşlarımızın teveccühü ile yeniden başkan seçildik. Şimdi seçim bitti arkadaşlarımıza hizmete devam edeceğiz. Bütün ekibimle birlikte eksik gördüğümüz yerlerde çalışma yapıyoruz. Seçim sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP Rize İl Başkanımız Saltuk Deniz Merkez İlçe Başkanı Necati Topal ve çalışma arkadaşlarına nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum’ dedi.

   
CHP İl Başkanı Saltuk Deniz ise’’ yeniden seçilen Başkanımız Turan Akbulut ve ekibini tebrik ediyoruz. Sandıklar ve seçim demokrasinin gereğidir. Seçim sonrası hizmet dönemi başlar. Turan Başkanımız ve ekibine başarılar diliyoruz’ ’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi