RİZE'NİN SEVİLEN EĞİTİMCİLERİ HASTANEDE.

Rize 26.11.2020 - 19:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3205+ kez okundu.
 

RİZE'NİN SEVİLEN EĞİTİMCİLERİ HASTANEDE.

Rize'nin yüzakı eğitimcilerinden Trabzon ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür KÖSE OCİD-19'a yakalandı. Rahatsızlığını sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu.   Geçirmekte olduğum Covid­19 rahatsızlığından dolayı Trabzon Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavim devam etmekte.. Süreçte arayan birçok arkadaşı cevaplayamadım.. Telefonlarına dönemedim.. Kusura bakmayın.. İnşallah iyileşip dönünce daha çok görüşeceğiz.Şimdilik irtibatı böyle sürdürelim. Gayet de iyiyim.. Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum.. Allah hepinizden razı olsun. Şükür KÖSE Rize'nin bir başka sevilen eğitimcisi emekli eğitim Yöneticisi ve Türk Hava Kurumu Rize Şube Başkanı Mehmet DEMİR'de COVİD-19' a yakalandı.Demir rahatsızlığını  sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla  sevenlerine duyurdu   KOVİT 19 NEDENIYLE HASTANEDE YATMAKTATIM. Lütfen beni telefonla aramayınız. telefonlara bakamıyorum.. Bugün 6. günüm. 10 gün daha,belki daha fazla buradayım. Sizden rica ediyorum. Telefonlarınıza cevap veremeyince ben çok üzülüyorum. Mesaj yazarsanız da okuyacak durumda değilim. Sağlıklı günlerde buluşmak üzere... Hakkım herkese helalolsun. Siz de Hakkınızı helal ediniz.   Mehmet DEMİR     RizeninSesi ailesi olarak Her iki hocamıza da geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyoruz.

Rize'nin yüzakı eğitimcilerinden Trabzon ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür KÖSE OCİD-19'a yakalandı. Rahatsızlığını sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu.

 

Geçirmekte olduğum Covid­19 rahatsızlığından dolayı Trabzon Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavim devam etmekte..

Süreçte arayan birçok arkadaşı cevaplayamadım.. Telefonlarına dönemedim.. Kusura bakmayın.. İnşallah iyileşip dönünce daha çok görüşeceğiz.Şimdilik irtibatı böyle sürdürelim. Gayet de iyiyim..

Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum.. Allah hepinizden razı olsun.


Şükür KÖSE


Rize'nin bir başka sevilen eğitimcisi emekli eğitim Yöneticisi ve Türk Hava Kurumu Rize Şube Başkanı Mehmet DEMİR'de COVİD-19' a yakalandı.Demir rahatsızlığını  sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla  sevenlerine duyurdu

 

KOVİT 19 NEDENIYLE HASTANEDE YATMAKTATIM. Lütfen beni telefonla aramayınız. telefonlara bakamıyorum..

Bugün 6. günüm. 10 gün daha,belki daha fazla buradayım.
Sizden rica ediyorum. Telefonlarınıza cevap veremeyince ben çok üzülüyorum. Mesaj yazarsanız da okuyacak durumda değilim.

Sağlıklı günlerde buluşmak üzere...

Hakkım herkese helalolsun.

Siz de Hakkınızı helal ediniz.
 
Mehmet DEMİR
 
 
RizeninSesi ailesi olarak Her iki hocamıza da geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyoruz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi