RİZE'NİN SEVİLEN ESNAFI HAYATINI KAYBETTİ.

Vefat 02.04.2020 - 12:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1922+ kez okundu.
 

RİZE'NİN SEVİLEN ESNAFI HAYATINI KAYBETTİ.

Rize'nin Tanınmış esnaflarından İNCİ Kunduranın sahibi iş adamı Enver KAPTAN vefat etti. Yaşlılığa bağlı olarak RTEÜ Eğitim Araştırma Hastanesinde  tedavi gören Şeref, Zeki, Dursun ve Aziz KAPTAN'ın babaları 82 yaşındaki Enver KAPTAN bu sabah hayatını kaybetti. Çocukları il dışında olduğundan cenaze töreni 03 Nisan 2020 Cuma günü SAAT 14.00'de Rize Merkez Sahil Cami önünde düzenlenecektir.

Rize'nin Tanınmış esnaflarından İNCİ Kunduranın sahibi iş adamı Enver KAPTAN vefat etti.


Yaşlılığa bağlı olarak RTEÜ Eğitim Araştırma Hastanesinde  tedavi gören Şeref, Zeki, Dursun ve Aziz KAPTAN'ın babaları 82 yaşındaki Enver KAPTAN bu sabah hayatını kaybetti.


Çocukları il dışında olduğundan cenaze töreni 03 Nisan 2020 Cuma günü SAAT 14.00'de Rize Merkez Sahil Cami önünde düzenlenecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi