RİZE'NİN SEVİLEN İSİMLERİ BABALARINI KAYBETTİ.

Vefat 21.11.2020 - 17:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2364+ kez okundu.
 

RİZE'NİN SEVİLEN İSİMLERİ BABALARINI KAYBETTİ.

Rizeli İş insanı Turizmci Köksal HAPELOĞLU ve Rizeli işletmeci Reşit HAPELOĞLU ve Şaban HAPEOĞLU kardeşlerin babası Hacı Reşit HAPEOĞLU hayatını kaybetti. Yaklaşık 17 yıldır kronik böbrek hastası olan merhum HAPELOĞLU  3 haftadır Rize'deki Hastanede yoğun bakımda tedavi görüyordu Vefat haberini Reşir HAPELOĞLU sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu. "Babam Hacı Reşat Hapeloğlu’nu bugün kaybettik. Cenaze namazı yarın (22.11.2020) saat 14:00’de Rize Merkez Sahil camiinde kılındıktan sonra Derepazarı İlçesindeki aile mezarlığında defnedilecektir." RizeninSesi ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet HAPELOĞLU ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz

Rizeli İş insanı Turizmci Köksal HAPELOĞLU ve Rizeli işletmeci Reşit HAPELOĞLU ve Şaban HAPEOĞLU kardeşlerin babası Hacı Reşit HAPEOĞLU hayatını kaybetti.


Yaklaşık 17 yıldır kronik böbrek hastası olan merhum HAPELOĞLU  3 haftadır Rize'deki Hastanede yoğun bakımda tedavi görüyordu


Vefat haberini Reşir HAPELOĞLU sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu.


"Babam Hacı Reşat Hapeloğlu’nu bugün kaybettik. Cenaze namazı yarın (22.11.2020) saat 14:00’de Rize Merkez Sahil camiinde kılındıktan sonra Derepazarı İlçesindeki aile mezarlığında defnedilecektir."


RizeninSesi ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet HAPELOĞLU ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi