RİZE'NİN SEVİLEN İSİMLERİNDEN BİRİYDİ. HAYATINI KAYBETTİ.

Vefat 27.09.2021 - 14:05, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1731+ kez okundu.
 

RİZE'NİN SEVİLEN İSİMLERİNDEN BİRİYDİ. HAYATINI KAYBETTİ.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi)   Rize Kurucu İl Başkanı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Metin Erdoğan'ı hayatını kaybetti. Yaklaşık bir yıldır yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Rize'bnnin sevilen simalarından metin ERDOĞAN bugün vefat etti.   Kurucu İl Başkanı Metin Erdoğan için  28 Eylül Salı günü Rize Merkez Sahil Camiinde Öğle Namazını müteakip cenaze namazı kılınacak. Namazın ardından Erdoğan'ın cenazesi defnedilmek üzere Derepazarı ilçesine bağlı Esentepe Köyüne gönderilecek. Burada da kılınacak cenaze namazının ardından Erdoğan'ın cenazesi aynı köyde defnedilecek.   NOT: Derepazarı Esentepe Köyü yolu tadilat dolayısıyla kapalı olup, Esentepe Köyüne ulaşım Kendirli yol ayrımından gerçekleşmektedir.   METİN ERDOĞAN KİMDİR. 1962 yılında Rize’de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Rize’de tamamladı. 1984 yılında KTÜ Giresun Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olan Erdoğan, 1993 yılında Anadolu Üniversitesi’nde İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nü tamamladı. Meslek hayatına 1986 yılında Serbest Muhasebeci olarak başladı. Hâlen Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olarak çalışma hayatına devam etmektedir. Orta derecede Rusça ve İngilizce bilmekte. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi)   Rize Kurucu İl Başkanı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Metin Erdoğan'ı hayatını kaybetti.


Yaklaşık bir yıldır yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Rize'bnnin sevilen simalarından metin ERDOĞAN bugün vefat etti.
 

Kurucu İl Başkanı Metin Erdoğan için  28 Eylül Salı günü Rize Merkez Sahil Camiinde Öğle Namazını müteakip cenaze namazı kılınacak. Namazın ardından Erdoğan'ın cenazesi defnedilmek üzere Derepazarı ilçesine bağlı Esentepe Köyüne gönderilecek. Burada da kılınacak cenaze namazının ardından Erdoğan'ın cenazesi aynı köyde defnedilecek.
 

NOT: Derepazarı Esentepe Köyü yolu tadilat dolayısıyla kapalı olup, Esentepe Köyüne ulaşım Kendirli yol ayrımından gerçekleşmektedir.

 

METİN ERDOĞAN KİMDİR.


1962 yılında Rize’de doğdu.


İlk ve ortaöğrenimini Rize’de tamamladı. 1984 yılında KTÜ Giresun Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olan Erdoğan, 1993 yılında Anadolu Üniversitesi’nde İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nü tamamladı.


Meslek hayatına 1986 yılında Serbest Muhasebeci olarak başladı. Hâlen Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olarak çalışma hayatına devam etmektedir.


Orta derecede Rusça ve İngilizce bilmekte.


Evli ve dört çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi