RİZE'NİN SEVİLEN İSMİ KAZANCI'NIN ACI GÜNÜ

Vefat 27.05.2021 - 12:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2282+ kez okundu.
 

RİZE'NİN SEVİLEN İSMİ KAZANCI'NIN ACI GÜNÜ

Rize'nin duayen eğitimcilerinden ve Eski il Genel Meclis Başkanlarından mehmet KAZANCI'nın eşi  Güner KAZANCI hayatını kaybetti. Kalp kapakçıklarındaki sorunun tedavisi için İstanbul Siyami Ersek Hastanesine tedavi gören  Güner KAZANCI'nın bugün vefat haberi geldi. 65 yaşında hayatını kaybeden Merhumenin cenazesi 28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 14.oo'de Rize Merkez  Salarha Beldesi Müderrisler Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecektir. RizeninSesi ailesi olarak Merhumeye Allah'tan rahmet Memet Hocamıza ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.  

Rize'nin duayen eğitimcilerinden ve Eski il Genel Meclis Başkanlarından mehmet KAZANCI'nın eşi  Güner KAZANCI hayatını kaybetti.


Kalp kapakçıklarındaki sorunun tedavisi için İstanbul Siyami Ersek Hastanesine tedavi gören  Güner KAZANCI'nın bugün vefat haberi geldi.


65 yaşında hayatını kaybeden Merhumenin cenazesi 28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 14.oo'de Rize Merkez  Salarha Beldesi Müderrisler Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecektir.


RizeninSesi ailesi olarak Merhumeye Allah'tan rahmet Memet Hocamıza ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi