RİZE'NİN SEVİLEN KAYMAKAMI YENİ GÖREV YERİNDE. VİDEO

Rize 27.11.2020 - 10:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 6708+ kez okundu.
 

RİZE'NİN SEVİLEN KAYMAKAMI YENİ GÖREV YERİNDE. VİDEO

Rize İkizdere eski Kaymakamlarından Halil İbrahim Kazar Şanlıurfa –Bozova Kaymakamlığından Adana Bahçe Kaymakamlığına atandı. 2015-2017 tarihleri arasında iki yıl İkizdere kaymakamlığında başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Kaymakam Halil İbrahim Kazar Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Eylül 2017 de İkizdere’den Bingöl-Yayladere Kaymakamlığına atanmıştı. Yayladere Kaymakamlığından 2 yıl sonra 30 Ağustos 2019 da Şanlıurfa –Bozova Kaymakamlığına atanarak görev yapmıştı. Bozova Kaymakamlığından Adana-Bahçe ilçesi Kaymakamlığına atanan Halil İbrahim Kazar’a Bozova’daki çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından Başarı Belgesi verildi. Rize'deki görevi esnasında Petran Yaylasında yöresel şairle girdiği atma türkü yarışması ile hafızalara kazınan sevilen kaymakamın  O videosu

Rize İkizdere eski Kaymakamlarından Halil İbrahim Kazar Şanlıurfa –Bozova Kaymakamlığından Adana Bahçe Kaymakamlığına atandı.


2015-2017 tarihleri arasında iki yıl İkizdere kaymakamlığında başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Kaymakam Halil İbrahim Kazar Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Eylül 2017 de İkizdere’den Bingöl-Yayladere Kaymakamlığına atanmıştı. Yayladere Kaymakamlığından 2 yıl sonra 30 Ağustos 2019 da Şanlıurfa –Bozova Kaymakamlığına atanarak görev yapmıştı. Bozova Kaymakamlığından Adana-Bahçe ilçesi Kaymakamlığına atanan Halil İbrahim Kazar’a Bozova’daki çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından Başarı Belgesi verildi.


Rize'deki görevi esnasında Petran Yaylasında yöresel şairle girdiği atma türkü yarışması ile hafızalara kazınan sevilen kaymakamın  O videosu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi