RİZE'NİN ŞİRİN İLÇESİNDE 70 YIL İHTİYACA CEVAP VERECEK

Rize 16.09.2021 - 10:33, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2454+ kez okundu.
 

RİZE'NİN ŞİRİN İLÇESİNDE 70 YIL İHTİYACA CEVAP VERECEK

Rize İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz yaptığı açıklamada İkizdere’mizin 60-70 yıl içme suyu ihtiyacına cevap verecek projemizin sonuna yaklaştık bir iki haftaya musluklarımızdan suyumuzu akıtacağız dedi.        İlçe merkezine Çağrankaya yaylasından yeni içme suyu getirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Hakan Karagöz’içme suyu şebekemiz yıllar önce yapılmıştı. Son zamanlarda ihtiyaca yetmiyordu. İLBANK desteğiyle daha sağlıklı su için 200 m3 kapasiteli yeni su depolarımızı tamamladık. Çok yakın zamanda ilçedeki abonelerimize daha sağlıklı ve temiz su vermiş olacağız. İlçemize ve mahallelerimize su sağlayacak üç adet ana depolarımız bitti hamdolsun’dedi

Rize İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz yaptığı açıklamada İkizdere’mizin 60-70 yıl içme suyu ihtiyacına cevap verecek projemizin sonuna yaklaştık bir iki haftaya musluklarımızdan suyumuzu akıtacağız dedi.

      
İlçe merkezine Çağrankaya yaylasından yeni içme suyu getirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Hakan Karagöz’içme suyu şebekemiz yıllar önce yapılmıştı. Son zamanlarda ihtiyaca yetmiyordu. İLBANK desteğiyle daha sağlıklı su için 200 m3 kapasiteli yeni su depolarımızı tamamladık. Çok yakın zamanda ilçedeki abonelerimize daha sağlıklı ve temiz su vermiş olacağız. İlçemize ve mahallelerimize su sağlayacak üç adet ana depolarımız bitti hamdolsun’dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi