RİZE'NİN YAŞAYAN EFSANESİ İLE TARİHE YOLCULUK

Rize 13.02.2021 - 22:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3004+ kez okundu.
 

RİZE'NİN YAŞAYAN EFSANESİ İLE TARİHE YOLCULUK

RİZE'NİN ESKİ MİLLERVEKİLLERİNDEN SAMİ KUMBASAR'DAN TARİHE YOLCULUK. İstanbul'da Rizel iş insanı, Bürokrat ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan Rize platformu tarafından   her hafta YUTUBE kanalında gerçekleştirilen canlı yayınların bu haftakı konuğu  Rize'nin yetiştirdiği ideğerli  simlerden biri olan  CHP eski Milletvekili ve Meclis idari amiri Sami KUMBASAR 'dı. Rize'de Diş hekimi yaparken 32 yaşında Rize Milletvekili seçilen KUMBASAR  Rize  ve Türkiye siyasetinde yaşadıkları enteresan anıları paylaştı. Program sunuculuğunu İstanbul Sancaktepe Belediye meclis Üyesi Rize Kalkanderli İnşaat Mühendisi Şaban CEBİR'in yaptığı cnalı yayında KUMBASAR'ın Yolbaşı köyünde telefon santrali bağlanması sürecinde Köyün imamı İrfan Hoca tarafından methedilmesinin arka planında yatan bir gerçeği esprili bir şekilde anlattı. Program sonunda izleycilerle birlikte Rize platfoarmu üyeleri ve Özellikle bıu organizasyonları gerçekleşmesinde büyük emekleri olan Kenan ALAN'a da  özel olarak teşekkür eden KUMBASAR'ın  canlı yayın performansı izleyicilerden de  çok olumlu tepkiler aldı. Yaklaşık 2 saat süren programın tamamını bir solukta izleyeceğinizi umuyoruz.

RİZE'NİN ESKİ MİLLERVEKİLLERİNDEN SAMİ KUMBASAR'DAN TARİHE YOLCULUK.


İstanbul'da Rizel iş insanı, Bürokrat ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan Rize platformu tarafından   her hafta YUTUBE kanalında gerçekleştirilen canlı yayınların bu haftakı konuğu  Rize'nin yetiştirdiği ideğerli  simlerden biri olan  CHP eski Milletvekili ve Meclis idari amiri Sami KUMBASAR 'dı.


Rize'de Diş hekimi yaparken 32 yaşında Rize Milletvekili seçilen KUMBASAR  Rize  ve Türkiye siyasetinde yaşadıkları enteresan anıları paylaştı.


Program sunuculuğunu İstanbul Sancaktepe Belediye meclis Üyesi Rize Kalkanderli İnşaat Mühendisi Şaban CEBİR'in yaptığı cnalı yayında KUMBASAR'ın Yolbaşı köyünde telefon santrali bağlanması sürecinde Köyün imamı İrfan Hoca tarafından methedilmesinin arka planında yatan bir gerçeği esprili bir şekilde anlattı.


Program sonunda izleycilerle birlikte Rize platfoarmu üyeleri ve Özellikle bıu organizasyonları gerçekleşmesinde büyük emekleri olan Kenan ALAN'a da  özel olarak teşekkür eden KUMBASAR'ın  canlı yayın performansı izleyicilerden de  çok olumlu tepkiler aldı.


Yaklaşık 2 saat süren programın tamamını bir solukta izleyeceğinizi umuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi