RİZE PLATFORMUNUN KATKILARIYLA HAYATIN İÇİNDE KADIN

Rize 04.03.2021 - 08:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1872+ kez okundu.
 

RİZE PLATFORMUNUN KATKILARIYLA HAYATIN İÇİNDE KADIN

HAYATIN İÇİNDE KADIN   Kadınlar toplumu ileri götüren sosyal dinamiğin temel kaynağıdır. Kadın, Annelik rolüyle bu dinamizme, yani; yeni nesillere şekil verendir. Bu nedenle, kadına yapılan yatırım, aslında geleceğe yapılan yatırımdır.   Bu bağlamda bu hafta Kanalımızı kadınlarımıza tahsis etmek istedik diyen Rize PLATFORMU  kurucusu  Kenan Alan; yaptığo açıklamada; RİZE Platformumuzun Youtube kanalında her hafta konularında ehil bir birinden değerli konuklarımızla biraz RİZE’den, biraz bizden, biraz sizden, biraz güncel konuları konuşuyoruz. Bu hafta da bildiğiniz üzere 2 Mart Rizemizin Kurtuluş günü, akabinde 8 Mart’da Dünya Emekçi Kadınlar günü… Rize menşeeli tüm dernek federasyon ve vakıflarımız pandemiöncesi bu iki etkinliği birleştirip ortak programlar yapıyorduk. Maalesef günümüz vebası pandemi nedeniyle bu etkinliği sanal ortamda gerçekleştirebileceğiz. Bizler de RİZE Platform olarak dedik ki; bu haftaki konuklarımız hem Rizemizden olsun hem de Kadın yöneticilerimizden olsun… Tabi bu iki kıstasa uygun o kadar çok kadınımız var ki nasıl yaparız karar vermekte zorlandık, ilerleyen zamanlarda diğer hanım yöneticilerimizi de ağırlamayı düşünüyoruz. Bu haftaki konuklarımız; Rize İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sn. Esra ALEMDAROĞLU ve ROMED Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği Başkan Yardımcısı Sn. Mukaddes USTA  Rizemizi, projeleri, özel çocuklarımızı, onlar için verilen mücadeleyi ve bilinçli ebeveyn olmanın önemini konuşacağımız bir yayını daha sizlere sunuyoruz. Bizlerle birlikte olmak isterseniz; RİZE Platformu Youtube kanalındaki 06.03.2021 Cumartesi saat: 20.00 sizleri ekran başına bekliyoruz. Bu ve diğer tüm konu-konuklarımızdan da haberdar olmak isterseniz abone olmayı da unutmayınız dedi.
HAYATIN İÇİNDE KADIN

 

Kadınlar toplumu ileri götüren sosyal dinamiğin temel kaynağıdır. Kadın, Annelik rolüyle bu dinamizme, yani; yeni nesillere şekil verendir. Bu nedenle, kadına yapılan yatırım, aslında geleceğe yapılan yatırımdır.

 

Bu bağlamda bu hafta Kanalımızı kadınlarımıza tahsis etmek istedik diyen Rize PLATFORMU  kurucusu  Kenan Alan; yaptığo açıklamada;


RİZE Platformumuzun Youtube kanalında her hafta konularında ehil bir birinden değerli konuklarımızla biraz RİZE’den, biraz bizden, biraz sizden, biraz güncel konuları konuşuyoruz.


Bu hafta da bildiğiniz üzere 2 Mart Rizemizin Kurtuluş günü, akabinde 8 Mart’da Dünya Emekçi Kadınlar günü…


Rize menşeeli tüm dernek federasyon ve vakıflarımız pandemiöncesi bu iki etkinliği birleştirip ortak programlar yapıyorduk. Maalesef günümüz vebası pandemi nedeniyle bu etkinliği sanal ortamda gerçekleştirebileceğiz.


Bizler de RİZE Platform olarak dedik ki; bu haftaki konuklarımız hem Rizemizden olsun hem de Kadın yöneticilerimizden olsun…


Tabi bu iki kıstasa uygun o kadar çok kadınımız var ki nasıl yaparız karar vermekte zorlandık, ilerleyen zamanlarda diğer hanım yöneticilerimizi de ağırlamayı düşünüyoruz.


Bu haftaki konuklarımız; Rize İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sn. Esra ALEMDAROĞLU ve ROMED Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği Başkan Yardımcısı Sn. Mukaddes USTA  Rizemizi, projeleri, özel çocuklarımızı, onlar için verilen mücadeleyi ve bilinçli ebeveyn olmanın önemini konuşacağımız bir yayını daha sizlere sunuyoruz.


Bizlerle birlikte olmak isterseniz; RİZE Platformu Youtube kanalındaki 06.03.2021 Cumartesi saat: 20.00 sizleri ekran başına bekliyoruz. Bu ve diğer tüm konu-konuklarımızdan da haberdar olmak isterseniz abone olmayı da unutmayınız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi