RİZE POLİSİNDEN KAÇAMADILAR. 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Rize 20.01.2022 - 11:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2807+ kez okundu.
 

RİZE POLİSİNDEN KAÇAMADILAR. 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimnce  Rize  genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 18.01.2022 tarihinde Ekrem Orhon Mahallesi'nde 1 Adet işyeri, Tophane ve Yeniköy Mahallelerinde 2 Adet ikamet içerisinde yapılan aramalarda;   7 parça hâlinde toplam ağırlığı 553 gr. Sentetik Cannobinoid (Bonzai) Maddesi* 5 parça hâlinde toplam ağırlığı 20,52 gr. Esrar Maddesi* 1 adet Uyuşturucu Madde tartımında kullanılan Hassas Terazi* 1 parça hâlinde toplam ağırlığı 0,18 gr. Metamfetamin Maddesi* 1 adet Uyuşturucu Madde Kullanma Aparatı (Bong)* ele geçirilmiştir.   Konu ile ilgili 4 şahıs hakkında adli işlem yapılmış olup, 2 şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimnce  Rize  genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 18.01.2022 tarihinde Ekrem Orhon Mahallesi'nde 1 Adet işyeri, Tophane ve Yeniköy Mahallelerinde 2 Adet ikamet içerisinde yapılan aramalarda;

 

7 parça hâlinde toplam ağırlığı 553 gr. Sentetik Cannobinoid (Bonzai) Maddesi*

5 parça hâlinde toplam ağırlığı 20,52 gr. Esrar Maddesi*

1 adet Uyuşturucu Madde tartımında kullanılan Hassas Terazi*

1 parça hâlinde toplam ağırlığı 0,18 gr. Metamfetamin Maddesi*

1 adet Uyuşturucu Madde Kullanma Aparatı (Bong)* ele geçirilmiştir.

 

Konu ile ilgili 4 şahıs hakkında adli işlem yapılmış olup, 2 şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi