RİZE PROTOKOLÜ ÇAY ALIMYERİNDE

Rize 02.08.2022 - 17:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1813+ kez okundu.
 

RİZE PROTOKOLÜ ÇAY ALIMYERİNDE

Rize Valisi Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim Çaykur Cumhuriyet Fabrikası hinterlandındaki Felenksu Çay Alımyerini ziyaret ederek üreticilerle yaş çay sezonu hakkında sohbet etti.     Daha sonra Cumhuriyet Çay Fabrikasını ve burada bulunan Çaykur Satış Mağazasını gezen Valimiz Kemal  Çeber ve Belediye Başkanımız Rahmi Metin mağazalar ve devam eden yaş çay sezonu hakkında Genel Müdürümüz Yusuf Ziya Alim’den bilgi aldı.
Rize Valisi Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim Çaykur Cumhuriyet Fabrikası hinterlandındaki Felenksu Çay Alımyerini ziyaret ederek üreticilerle yaş çay sezonu hakkında sohbet etti.  
 

Daha sonra Cumhuriyet Çay Fabrikasını ve burada bulunan Çaykur Satış Mağazasını gezen Valimiz Kemal  Çeber ve Belediye Başkanımız Rahmi Metin mağazalar ve devam eden yaş çay sezonu hakkında Genel Müdürümüz Yusuf Ziya Alim’den bilgi aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi