RİZE SAHİLİ IŞIKLANDIRILIYOR

Rize 08.09.2022 - 16:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 5063+ kez okundu.
 

RİZE SAHİLİ IŞIKLANDIRILIYOR

BOZKALE SÖĞÜTLÜ ARASI IŞIKLANDIRILIYOR Rize Belediyesi’nin girişimleriyle Karadeniz Sahil Yolu’nun Rize Bozkale mahallesiyle Söğütlü Köyü arasındaki 2 buçuk kilometrelik kısımda aydınlatma çalışmaları başladı. 1,5 milyon TL tutarındaki proje için enerji hattı çekilmesi için alt yapı çalışmaları devam ediyor. 2.5 km’lik mesafede 55 adet aydınlatma direği yerleştirilecek. Rize şehrinin batı girişi niteliğinde olan ve vatandaşların talepleri sonucunda yaklaşık 2.5 kilometrelik kısım için aydınlatma çalışmaları, Rize Belediyesi’nin girişimleriyle gerçekleştirilecek. Özellikle tır sürücülerinin uğrak noktası haline gelen Bozkale Mahallesi ve devamındaki Söğütlü ve Balıkçılar köyleri için aydınlatma çalışmaları, enerji hattının çekilmesi ve direk montaj çalışmalarının ardından tamamlanacak.  

BOZKALE SÖĞÜTLÜ ARASI IŞIKLANDIRILIYOR


Rize Belediyesi’nin girişimleriyle Karadeniz Sahil Yolu’nun Rize Bozkale mahallesiyle Söğütlü Köyü arasındaki 2 buçuk kilometrelik kısımda aydınlatma çalışmaları başladı.


1,5 milyon TL tutarındaki proje için enerji hattı çekilmesi için alt yapı çalışmaları devam ediyor. 2.5 km’lik mesafede 55 adet aydınlatma direği yerleştirilecek.


Rize şehrinin batı girişi niteliğinde olan ve vatandaşların talepleri sonucunda yaklaşık 2.5 kilometrelik kısım için aydınlatma çalışmaları, Rize Belediyesi’nin girişimleriyle gerçekleştirilecek.


Özellikle tır sürücülerinin uğrak noktası haline gelen Bozkale Mahallesi ve devamındaki Söğütlü ve Balıkçılar köyleri için aydınlatma çalışmaları, enerji hattının çekilmesi ve direk montaj çalışmalarının ardından tamamlanacak.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi