RİZE SİYASETİNDE ÖZLENEN TABLO. CHP'DEN SAADET PARTİSİNE ZİYARET

Siyaset 21.01.2021 - 15:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2490+ kez okundu.
 

RİZE SİYASETİNDE ÖZLENEN TABLO. CHP'DEN SAADET PARTİSİNE ZİYARET

Topaloğlu'ndan Saadet Partisine Ziyaret Cumhuriyet Halk Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Saadet partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender'i SP İl binasında ziyaret etti.   Cumhuriyet Halk Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Saadet partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender'e kongre sonrası yeni dönem için hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kalender ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada Rize'nin ekonomi politikasını, sosyal devlet anlayışını ve ülkemizin güncel politikalarını değerlendirdik. Topaloğlu ve Kalender, kutuplaşmanın sona ermesi ve şeffaf devlet anlayışının tesis edilmesiyle birçok problemin altından kalkılabileceğini dile getirdiler. Ziyaret sonrası Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender, Topaloğlu ve ekibine Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocanın Dava kitabını hediye ettiler.

Topaloğlu'ndan Saadet Partisine Ziyaret


Cumhuriyet Halk Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Saadet partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender'i SP İl binasında ziyaret etti.
 

Cumhuriyet Halk Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Saadet partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender'e kongre sonrası yeni dönem için hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Kalender ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada Rize'nin ekonomi politikasını, sosyal devlet anlayışını ve ülkemizin güncel politikalarını değerlendirdik. Topaloğlu ve Kalender, kutuplaşmanın sona ermesi ve şeffaf devlet anlayışının tesis edilmesiyle birçok problemin altından kalkılabileceğini dile getirdiler.


Ziyaret sonrası Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender, Topaloğlu ve ekibine Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocanın Dava kitabını hediye ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi