RİZE ŞUBE BAŞKANI OLDU

Rize 05.06.2021 - 11:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3321+ kez okundu.
 

RİZE ŞUBE BAŞKANI OLDU

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Rize Şubesi başkanlığına Rizeli  Tıp Doktoru   Prof. Dr. Hasan Türüt seçildi. Genel kurulda tek aday olarak seçime giren Prof. Dr. Hasan Türüt, yeni başkan oldu. Yönetim Kurulunda ise Doktor Öğretim Üyesi Neslihan Özçelik, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeki Karataş, Gazeteci İdris Pehlivan ve iş insanı Selçuk Beşikçi yer aldı. Türüt, görevi devraldıktan sonra Kandemir'e hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. Türüt, Yeşilay'ın önemli bir görevi olduğuna işaret ederek, "Arkadaşlarımız ile gönüllülük esasına göre bir kişi bile olsa bağımlılıktan kurtarabilmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu uğurda yükümüzü hafifletmek için çalışan yönetim kurulu ve gönüllü arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.  

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Rize Şubesi başkanlığına Rizeli  Tıp Doktoru   Prof. Dr. Hasan Türüt seçildi.

Genel kurulda tek aday olarak seçime giren Prof. Dr. Hasan Türüt, yeni başkan oldu. Yönetim Kurulunda ise Doktor Öğretim Üyesi Neslihan Özçelik, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeki Karataş, Gazeteci İdris Pehlivan ve iş insanı Selçuk Beşikçi yer aldı.

Türüt, görevi devraldıktan sonra Kandemir'e hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

Türüt, Yeşilay'ın önemli bir görevi olduğuna işaret ederek, "Arkadaşlarımız ile gönüllülük esasına göre bir kişi bile olsa bağımlılıktan kurtarabilmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu uğurda yükümüzü hafifletmek için çalışan yönetim kurulu ve gönüllü arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi