RİZE ŞUBESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Rize 18.05.2022 - 17:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1963+ kez okundu.
 

RİZE ŞUBESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

THK Rize Şube Başkanı Mehmet Demir 2022 yılı çalışmaları hakkında bir açıklamada bulundu. Başkan Mehmet Demir 2022 yılı Fitre toplama faaliyetini başarıyla tamamladıklarını açıkladı.      Faaliyet hakkında açıklamada bulunan THK Rize Şube Başkanı Mehmet DEMİR ‘’ 1925 Yılında Gazi M. Kemal ATATÜRK tarafından kurdurulan Türk Hava Kurumu Aziz milletimizin öz malıdır. Yıllardır toplanılan Fitre ve Zekâtlar Milli havacılığın gelişmesine, gençlerin havacılığa özendirilmesi amacıyla kursların açılması için,  Orman yangınlarına müdahale için uçak hazır bulundurmaya, kurduğumuz THK Üniversitesi Sayesinde geleceğin havacı gençlerini yetiştirme işi için kullanılmaktadır.       THK Rize Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda Fitre Toplama faaliyetini başarıyla tamamlamış bulunmaktadır.  Her yıl yeni bir heyecanla koyduğu hedefe ulaşmak amacıyla kapılarını açan THK Rize Şubesi 2022 yılı Fitre toplama faaliyetini 13 Mayıs 2022 tarihi itibarıyla sonlandırmış bulunmaktadır’ ’dedi.      Rize’de kapandıktan sonra 2018 yılında tekrar açılan THK Rize Şubesi Kurban Bayramında deri toplama faaliyeti için şimdiden hazırlıklara başladıklarını söyleyen Şube Başkanı Mehmet Demir’’ her yıl koyduğumuz hedefi aşmak için gayret sarf ediyoruz. Halkımızın desteğiyle bu yıl da hedeflediğimiz deri adedini aşacağız, Rizeli hemşerilerimize güveniyoruz. Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdiğimiz Fitre ve Zekât toplama çalışmalarına destek veren İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize, Okul Müdürlerimize, Muhtarlarımıza ve tüm Rize Halkına teşekkür ederiz’’ dedi.      

THK Rize Şube Başkanı Mehmet Demir 2022 yılı çalışmaları hakkında bir açıklamada bulundu. Başkan Mehmet Demir 2022 yılı Fitre toplama faaliyetini başarıyla tamamladıklarını açıkladı.

     Faaliyet hakkında açıklamada bulunan THK Rize Şube Başkanı Mehmet DEMİR ‘’ 1925 Yılında Gazi M. Kemal ATATÜRK tarafından kurdurulan Türk Hava Kurumu Aziz milletimizin öz malıdır. Yıllardır toplanılan Fitre ve Zekâtlar Milli havacılığın gelişmesine, gençlerin havacılığa özendirilmesi amacıyla kursların açılması için,  Orman yangınlarına müdahale için uçak hazır bulundurmaya, kurduğumuz THK Üniversitesi Sayesinde geleceğin havacı gençlerini yetiştirme işi için kullanılmaktadır. 

    

THK Rize Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda Fitre Toplama faaliyetini başarıyla tamamlamış bulunmaktadır.  Her yıl yeni bir heyecanla koyduğu hedefe ulaşmak amacıyla kapılarını açan THK Rize Şubesi 2022 yılı Fitre toplama faaliyetini 13 Mayıs 2022 tarihi itibarıyla sonlandırmış bulunmaktadır’ ’dedi.

    

Rize’de kapandıktan sonra 2018 yılında tekrar açılan THK Rize Şubesi Kurban Bayramında deri toplama faaliyeti için şimdiden hazırlıklara başladıklarını söyleyen Şube Başkanı Mehmet Demir’’ her yıl koyduğumuz hedefi aşmak için gayret sarf ediyoruz. Halkımızın desteğiyle bu yıl da hedeflediğimiz deri adedini aşacağız, Rizeli hemşerilerimize güveniyoruz. Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdiğimiz Fitre ve Zekât toplama çalışmalarına destek veren İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize, Okul Müdürlerimize, Muhtarlarımıza ve tüm Rize Halkına teşekkür ederiz’’ dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi