RİZE TRABZON OTOBÜS SEFERLERİ YENİDEN BAŞLADI

Rize 28.09.2021 - 15:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1709+ kez okundu.
 

RİZE TRABZON OTOBÜS SEFERLERİ YENİDEN BAŞLADI

Uzun yıllardır Rize-Trabzon arasında yolcu taşımacılığında bulunan  ve başta öğrenciler olmak üzere tüm vatandaşların yoğunlukla kullandığı  otobüs seferleri 27.09.2021 Pazartesi gümünden itibaren yeniden başladi.   Hafta içi günlerde 3, Cumartesi günleri 2 sefer olarak uygulanacak.olan seferler  Pazar günleri ise  yapılmayacak Sefer fiyat tarifesi  Sivil 15,00 TL, Öğrenci 7,50 TL olarak uygulanacak   Otobüslerin  Rize kalkış noktası Belediye Hizmet Binası arkası Kütüphane Durağı; Trabzon kalkış noktası ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi Moloz Otobüs durağı olarak belirlendi.

Uzun yıllardır Rize-Trabzon arasında yolcu taşımacılığında bulunan  ve başta öğrenciler olmak üzere tüm vatandaşların yoğunlukla kullandığı  otobüs seferleri 27.09.2021 Pazartesi gümünden itibaren yeniden başladi.

 

Hafta içi günlerde 3, Cumartesi günleri 2 sefer olarak uygulanacak.olan seferler  Pazar günleri ise  yapılmayacak


Sefer fiyat tarifesi  Sivil 15,00 TL, Öğrenci 7,50 TL olarak uygulanacak

 

Otobüslerin  Rize kalkış noktası Belediye Hizmet Binası arkası Kütüphane Durağı; Trabzon kalkış noktası ise Trabzon Büyükşehir Belediyesi Moloz Otobüs durağı olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi