RİZE TRAFİĞİNE BAT-ÇIK'LI ÇÖZÜM

Siyaset 15.10.2021 - 21:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2078+ kez okundu.
 

RİZE TRAFİĞİNE BAT-ÇIK'LI ÇÖZÜM

 AK Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM bugün Ziraat botanik bahçesinde kahvaltılı toplantıda basınla buluştu .   Başkan Yardımcıları ile birlikte basının karşısına geçen  Başkan İshak ALİM  toplantının açılış konuşmasında, medya mensuplarına dönük, sizler  Partimizin  teşkilatlarımızın Belediyelerimizin   yapmış olduğu yatırımları icraatları  halkımıza duyurmak için, bir köprü  vazifesinde bulunuyorsunuz ifadesinde bulunarak iştirak eden bütün medya mensuplarına teşekkür etti.         Başkan daha çok medya mensuplarının sorular sormasını soru cevap şeklinde basın toplantısının geçmesini istedi.       Başkan İsak ALİM  pandemiden ötürü Rize Havalimanının açılış tarihinin geciktiğini büyük bir aksilik olmadığı müddetçe 29 Ekim'de ilk deneme uçuşunun  yapılacağını belirtti .         Başkan ilimiz için çok önemsediğimiz lojistik merkezinde devam ettiğini, taş ocağında bazı pürüzler çıksa bile ,lojistik merkezin devam edeceğini, İnşallah kısa zaman içerisinde Ovit tüneli ile Kırıkhan tünellerinin bitiminden sonra, lojistik merkezimizin ilimizin bölge incisi şehri olmasına katkı sağlayacağını ifade etti.       Özel çay fabrikalarının düşük fiyatla yaş çay alımına değinen başkan, firma yetkililerinin bağlantıda oldukları zincirleme alışveriş merkezlerine düşük fiyatla Kuruçay sattığını belirten Başkan ALİM , bunu yaş çay alımında üreticiye yansıttıklarını belirtti, bu konu da kendilerinin de rahatsız olduğunu belirten Alim, çıkarılacak çay kanunu ile birlikte bu sorunların bertaraf edileceğini belirtti. Başkan ayrıca kotanın kontenjanın ne olduğunu bilmeyenlerin çayın ve mustahsilinin avukatlığını yapması anlaşılır olmaması gerek açıklamalarında bulundu.     Başkan ALİM AK Parti'nin yatırım partisi olduğunu bizleri eleştirenlerin projeleri ile eleştiri getirmelerini istediğini, sadece eleştiri olsun diye eleştiri yapılmaması gerektiğini belirtti.       Başkan çevre yolunu ve  bağlantı yollarının sahildeki iç yolda BAT-ÇIKLAR  yapılarak var olan sıkıntıların çözüleceğini bu konuda projelerin hazırlandığını söyledi.       Eski müftülük sitesindeki yer için başkan,her şeyin hazır olduğunu alanda  sondaj çalışmasının başladığını kısa zamanda da kazmanın vurulacağını belirtti.       AK Parti İl Başkanı İshak ALİM eski Çay paketlemenin bulunduğu alanda üniversitemiz için Yeni Akademik tesisler yapılacağını ifade etti.       Başkan Şehir Hastanesi'nin Gündoğdu'daki Deniz alanında yapılacağını bu konuda hiçbir sıkıntının olmadığını kısa zaman içinde de halkımızın hizmetine sokulacagini belirtti.       Başkan açıklamalarından sonra basın mensuplarına teşekkür etti.  
 AK Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM bugün Ziraat botanik bahçesinde kahvaltılı toplantıda basınla buluştu .
 

Başkan Yardımcıları ile birlikte basının karşısına geçen  Başkan İshak ALİM  toplantının açılış konuşmasında, medya mensuplarına dönük, sizler  Partimizin  teşkilatlarımızın Belediyelerimizin   yapmış olduğu yatırımları icraatları  halkımıza duyurmak için, bir köprü  vazifesinde bulunuyorsunuz ifadesinde bulunarak iştirak eden bütün medya mensuplarına teşekkür etti.

 
     
Başkan daha çok medya mensuplarının sorular sormasını soru cevap şeklinde basın toplantısının geçmesini istedi.

     
Başkan İsak ALİM  pandemiden ötürü Rize Havalimanının açılış tarihinin geciktiğini büyük bir aksilik olmadığı müddetçe 29 Ekim'de ilk deneme uçuşunun  yapılacağını belirtti
.
       
Başkan ilimiz için çok önemsediğimiz lojistik merkezinde devam ettiğini, taş ocağında bazı pürüzler çıksa bile ,lojistik merkezin devam edeceğini, İnşallah kısa zaman içerisinde Ovit tüneli ile Kırıkhan tünellerinin bitiminden sonra, lojistik merkezimizin ilimizin bölge incisi şehri olmasına katkı sağlayacağını ifade etti.
     

Özel çay fabrikalarının düşük fiyatla yaş çay alımına değinen başkan, firma yetkililerinin bağlantıda oldukları zincirleme alışveriş merkezlerine düşük fiyatla Kuruçay sattığını belirten Başkan ALİM , bunu yaş çay alımında üreticiye yansıttıklarını belirtti, bu konu da kendilerinin de rahatsız olduğunu belirten Alim, çıkarılacak çay kanunu ile birlikte bu sorunların bertaraf edileceğini belirtti.


Başkan ayrıca kotanın kontenjanın ne olduğunu bilmeyenlerin çayın ve mustahsilinin avukatlığını yapması anlaşılır olmaması gerek açıklamalarında bulundu.
   

Başkan ALİM AK Parti'nin yatırım partisi olduğunu bizleri eleştirenlerin projeleri ile eleştiri getirmelerini istediğini, sadece eleştiri olsun diye eleştiri yapılmaması gerektiğini belirtti.
     

Başkan çevre yolunu ve  bağlantı yollarının sahildeki iç yolda BAT-ÇIKLAR  yapılarak var olan sıkıntıların çözüleceğini bu konuda projelerin hazırlandığını söyledi.
     

Eski müftülük sitesindeki yer için başkan,her şeyin hazır olduğunu alanda  sondaj çalışmasının başladığını kısa zamanda da kazmanın vurulacağını belirtti.
     

AK Parti İl Başkanı İshak ALİM eski Çay paketlemenin bulunduğu alanda üniversitemiz için Yeni Akademik tesisler yapılacağını ifade etti.
     

Başkan Şehir Hastanesi'nin Gündoğdu'daki Deniz alanında yapılacağını bu konuda hiçbir sıkıntının olmadığını kısa zaman içinde de halkımızın hizmetine sokulacagini belirtti.
     

Başkan açıklamalarından sonra basın mensuplarına teşekkür etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi