RİZE TURİZMİNİN GÖZBEBEĞİNDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Rize 15.01.2021 - 17:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2909+ kez okundu.
 

RİZE TURİZMİNİN GÖZBEBEĞİNDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Turizmin Gözbebeği Zilkale'de Yol Genişletme Çalışmaları Tamamlandı Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt'ün göreve geldiği günden itibaren her platformda özellikle vurgu yaptığı turizmle alakalı bir çalışma daha tamamlandı. Turizm anlamında Rize'nin önde gelen ilçelerinden Çamlıhemşin bölgesindeki Kaçkar Dağları Milli Parkı sınırları içerisinde bulunan ve özellikle yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekânlarından birisi haline gelen Zilkale’de ulaşım alanında yaşanan sıkıntılar, Rize İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan genişleme çalışmasıyla giderildi. Çamlıhemşin – Zilkale yolunun 12. kilometresinde özellikle turizmin yoğun olduğu dönemde araç trafiği yönünden sıkışıklığa neden olan 40 metre uzunluğundaki dar bölge 4 metre genişletilerek; yaşanan trafiğin rahatlatılması   ile yerli ve yabancı turistlerimize daha konforlu bir ulaşım imkanı sağlandı.

Turizmin Gözbebeği Zilkale'de Yol Genişletme Çalışmaları Tamamlandı


Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt'ün göreve geldiği günden itibaren her platformda özellikle vurgu yaptığı turizmle alakalı bir çalışma daha tamamlandı.


Turizm anlamında Rize'nin önde gelen ilçelerinden Çamlıhemşin bölgesindeki Kaçkar Dağları Milli Parkı sınırları içerisinde bulunan ve özellikle yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekânlarından birisi haline gelen Zilkale’de ulaşım alanında yaşanan sıkıntılar, Rize İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan genişleme çalışmasıyla giderildi.


Çamlıhemşin – Zilkale yolunun 12. kilometresinde özellikle turizmin yoğun olduğu dönemde araç trafiği yönünden sıkışıklığa neden olan 40 metre uzunluğundaki dar bölge 4 metre genişletilerek; yaşanan trafiğin rahatlatılması   ile yerli ve yabancı turistlerimize daha konforlu bir ulaşım imkanı sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi