Rize Türk Ocağı MHP'li Belediyeleri Ziyaret ediyor.

Siyaset 18.04.2019 - 15:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2473+ kez okundu.
 

Rize Türk Ocağı MHP'li Belediyeleri Ziyaret ediyor.

RİZE TÜRKOCAĞINDAN MHP’Lİ BELEDİYELERE ZİYARET                                           Rize Türk Ocağı Yönetimi 31 Mart yerel seçiminde seçilen Belediye Başkanlarına ziyaretlerini sürdürüyor.  MHP’nin kazandığı İkizdere Belediyesinde Belediye Başkanı Hakan Karagöz’e hayırlı olsun ve tebrik ziyaretinde Rize Türk Ocağı Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri başarı dileğinde bulundu. Türk Ocağı Şube Başkanı Turan Aslan Mercan ziyaretinde ’bugün 31 Mart Yerel seçiminde halkın teveccühünü kazanarak başarılı olan ve ilk kez Belediye Başkanlığını kazanan MHP ‘li Başkanımızı tebrik ederek hayırlı olsun dedik. Seçilen Başkanlarımız halka hizmet düsturuyla hareket ettiğinde başarılı olacaktır. Başkanımıza güveniyoruz. Rize’de 3 ilçe Belediyesini kazanan MHP önemli bir başarıya imza atmıştır. Çalışmalarında başarılar diliyorum ’dedi. Ziyarette bir konuşma yapan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’biz İkizdere’de başarılı bir seçim kazandık. Çıktığımız yarış iktidar partisine karşıydı. Kırgınlık olmadan dargınlık olmadan süreci sona erdirdik. Şimdi hizmet zamanı diyerek çalışmalara hazırlanıyoruz. İlçede sen ben yok biz varız diyerek hizmetimiz olacaktır’ dedi.        Belediye Başkanını tebrik ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Turan Aslan Mercan ile birlikte Yönetim Kurulu üyelerinden Adem Kalender, Murat Murtezaoğlu, Hüseyin Kor ve İsmet Kösoğlu hazır bulundu. 

RİZE TÜRKOCAĞINDAN MHP’Lİ BELEDİYELERE ZİYARET                                          


Rize Türk Ocağı Yönetimi 31 Mart yerel seçiminde seçilen Belediye Başkanlarına ziyaretlerini sürdürüyor. 


MHP’nin kazandığı İkizdere Belediyesinde Belediye Başkanı Hakan Karagöz’e hayırlı olsun ve tebrik ziyaretinde Rize Türk Ocağı Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri başarı dileğinde bulundu. Türk Ocağı Şube Başkanı Turan Aslan Mercan ziyaretinde ’bugün 31 Mart Yerel seçiminde halkın teveccühünü kazanarak başarılı olan ve ilk kez Belediye Başkanlığını kazanan MHP ‘li Başkanımızı tebrik ederek hayırlı olsun dedik. Seçilen Başkanlarımız halka hizmet düsturuyla hareket ettiğinde başarılı olacaktır. Başkanımıza güveniyoruz. Rize’de 3 ilçe Belediyesini kazanan MHP önemli bir başarıya imza atmıştır. Çalışmalarında başarılar diliyorum ’dedi. Ziyarette bir konuşma yapan İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’biz İkizdere’de başarılı bir seçim kazandık. Çıktığımız yarış iktidar partisine karşıydı. Kırgınlık olmadan dargınlık olmadan süreci sona erdirdik. Şimdi hizmet zamanı diyerek çalışmalara hazırlanıyoruz. İlçede sen ben yok biz varız diyerek hizmetimiz olacaktır’ dedi. 

     
Belediye Başkanını tebrik ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Turan Aslan Mercan ile birlikte Yönetim Kurulu üyelerinden Adem Kalender, Murat Murtezaoğlu, Hüseyin Kor ve İsmet Kösoğlu hazır bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi