RİZE VE BÖLGE HALKINA WEB ÜZERİNDEN HİZMET

Rize 16.09.2021 - 10:39, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2949+ kez okundu.
 

RİZE VE BÖLGE HALKINA WEB ÜZERİNDEN HİZMET

Aksa Çoruh Elektrik’ten, kalite tazminatı sorgulama işlemlerine online kolaylık   Rize, Trabzon, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de 1,3 milyon aboneye hizmet veren Aksa Çoruh Elektrik, kalite tazminatı sorgulama ve iade işlemleri için abonelerine web sitesinden hizmet ayrıcalığı sağlamaya devam ediyor.   Aksa Çoruh Elektrik’in tüm aboneleri, kalite tazminatı sorgulama ve iade işlemlerini müşteri hizmetleri merkezlerine gitmeden, kolay ve zahmetsizce şirketin web sitesi üzerinden yapabiliyor.   Tüketicilerin bilgilendirilmesini esas alan kalite tazminatı sorgulama işlemleri ile aboneler, elektrik tedarik şirketlerine yapmış oldukları başvurularının takibini artık online olarak gerçekleştirebiliyor. Aksa Çoruh Elektrik’te abonelik kaydı olan tüm müşteriler, www.coruhaksa.com internet sitesi üzerindeki kalite tazminatı sorgulama sayfasından işlemlerini gerçekleştirip iade talebinde bulunabiliyor. Aboneler, web sitesi üzerinden tesisat numarası, Türkiye Cumhuriyeti veya vergi kimlik numarası ile bilgilerini kolay ve zahmetsizce sorgulayabiliyor. Dijital çağa uygun olarak geliştirilen online hizmet ayrıcalığı sayesinde, Aksa Çoruh Elektrik’e başvuru yapan abonelerin tazminat tutarı başvuru sonrasında hesaba yatırılarak işlem tamamlanmış oluyor.   Aboneler, kalite tazminatı sorgulama ve iade işlemleri için detaylı bilgiye 444 9 186 numaralı çağrı merkezini arayarak, en yakın Aksa Çoruh Elektrik Müşteri Hizmetleri Merkezlerinden veya www.coruhaksa.com web sitesi üzerinden erişebiliyor.

Aksa Çoruh Elektrik’ten, kalite tazminatı sorgulama işlemlerine online kolaylık

 

Rize, Trabzon, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de 1,3 milyon aboneye hizmet veren Aksa Çoruh Elektrik, kalite tazminatı sorgulama ve iade işlemleri için abonelerine web sitesinden hizmet ayrıcalığı sağlamaya devam ediyor.

 

Aksa Çoruh Elektrik’in tüm aboneleri, kalite tazminatı sorgulama ve iade işlemlerini müşteri hizmetleri merkezlerine gitmeden, kolay ve zahmetsizce şirketin web sitesi üzerinden yapabiliyor.

 

Tüketicilerin bilgilendirilmesini esas alan kalite tazminatı sorgulama işlemleri ile aboneler, elektrik tedarik şirketlerine yapmış oldukları başvurularının takibini artık online olarak gerçekleştirebiliyor. Aksa Çoruh Elektrik’te abonelik kaydı olan tüm müşteriler, www.coruhaksa.com internet sitesi üzerindeki kalite tazminatı sorgulama sayfasından işlemlerini gerçekleştirip iade talebinde bulunabiliyor. Aboneler, web sitesi üzerinden tesisat numarası, Türkiye Cumhuriyeti veya vergi kimlik numarası ile bilgilerini kolay ve zahmetsizce sorgulayabiliyor. Dijital çağa uygun olarak geliştirilen online hizmet ayrıcalığı sayesinde, Aksa Çoruh Elektrik’e başvuru yapan abonelerin tazminat tutarı başvuru sonrasında hesaba yatırılarak işlem tamamlanmış oluyor.

 

Aboneler, kalite tazminatı sorgulama ve iade işlemleri için detaylı bilgiye 444 9 186 numaralı çağrı merkezini arayarak, en yakın Aksa Çoruh Elektrik Müşteri Hizmetleri Merkezlerinden veya www.coruhaksa.com web sitesi üzerinden erişebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi