RİZE VE BÖLGE İÇİN 15 GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GELEBİLİR

Rize 25.02.2021 - 10:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2820+ kez okundu.
 

RİZE VE BÖLGE İÇİN 15 GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GELEBİLİR

Karadeniz Bölgesi için 15 gün sokağa çıkma yasağı gündemde 1 Mart'ta neler olacak Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu bugün saat 17:00'de toplanıyor. Toplantıda 1 Mart'ta hangi yasaklarda gevşemeye gidileceğine son şekli verilecek. Sokağa kısıtlama saatlerinin kısaltılması, kafe e restoranların kontrollü olarak açılması gündemde Koronavirüs Bilim Kurulu, bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında saat 17.00’de toplanacak. Toplantı sonrasında saat 19:00'da Bakan Koca'nın basın açıklaması yapacağı duyuruldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün, "1 Mart'ta gevşeme adımları başlıyor" demişti. İşte o adımların neler olacağı bugünkü Bilim Kurulu toplantısında kararlaştırılacak. Sokağa çıkma yasağı saatlerinin kısaltılması ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulamasına son verilmesi gündemde. Kafe ve restoranların ise illerdeki vaka sayısına göre açılıp açılmayacağına karar verilecek.  Yeni uygulamada illerdeki vaka sayısına göre gevşeme ya da yeni yasaklar getirilecek. Özellikle Karadeniz Bölgesi'nde Rize, Trabzon, Giresun ve Ordu baita olmak üzere artan vaka sayıları nedeniyle bölgeye yönelik yeni kısıtlama kararlarının çıkabileceği belirtiliyor.  Vaka artışının en fazla olduğu ilk 5 şehrin Karadeniz'de olması nedeniyle bu şehirlerde 15 gün tam kapanma dahil bir dizi önlem alınabileceği belirtiliyor. Sokağa çıkma yasağı dışında şehirler arası seyahat yasağı ve cezaların daha da ağırlaştırılması gibi önlemler masada...

Karadeniz Bölgesi için 15 gün sokağa çıkma yasağı gündemde 1 Mart'ta neler olacak

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu bugün saat 17:00'de toplanıyor. Toplantıda 1 Mart'ta hangi yasaklarda gevşemeye gidileceğine son şekli verilecek. Sokağa kısıtlama saatlerinin kısaltılması, kafe e restoranların kontrollü olarak açılması gündemde

Koronavirüs Bilim Kurulu, bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında saat 17.00’de toplanacak. Toplantı sonrasında saat 19:00'da Bakan Koca'nın basın açıklaması yapacağı duyuruldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün, "1 Mart'ta gevşeme adımları başlıyor" demişti.


İşte o adımların neler olacağı bugünkü Bilim Kurulu toplantısında kararlaştırılacak. Sokağa çıkma yasağı saatlerinin kısaltılması ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulamasına son verilmesi gündemde. Kafe ve restoranların ise illerdeki vaka sayısına göre açılıp açılmayacağına karar verilecek. 


Yeni uygulamada illerdeki vaka sayısına göre gevşeme ya da yeni yasaklar getirilecek. Özellikle Karadeniz Bölgesi'nde Rize, Trabzon, Giresun ve Ordu baita olmak üzere artan vaka sayıları nedeniyle bölgeye yönelik yeni kısıtlama kararlarının çıkabileceği belirtiliyor. 


Vaka artışının en fazla olduğu ilk 5 şehrin Karadeniz'de olması nedeniyle bu şehirlerde 15 gün tam kapanma dahil bir dizi önlem alınabileceği belirtiliyor. Sokağa çıkma yasağı dışında şehirler arası seyahat yasağı ve cezaların daha da ağırlaştırılması gibi önlemler masada...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi