RİZE VE BÖLGE İÇİN KAR YAĞIŞI UYARISI

Rize 16.12.2020 - 22:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2031+ kez okundu.
 

RİZE VE BÖLGE İÇİN KAR YAĞIŞI UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıda bu gece ve yarın Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin'in 1100 metre üzeri rakımlı kesimlerde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı bekklendiği bildirildi.   Kar yağışuı sebebiyle Rize ve Bölgede meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların  dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıda bu gece ve yarın Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin'in 1100 metre üzeri rakımlı kesimlerde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı bekklendiği bildirildi.

 

Kar yağışuı sebebiyle Rize ve Bölgede meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların  dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi