RİZE VE BÖLGEYE İYİ HABER. ÇAYKUR 630 PERSONEL ALACAK

Rize 06.01.2022 - 13:24, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2526+ kez okundu.
 

RİZE VE BÖLGEYE İYİ HABER. ÇAYKUR 630 PERSONEL ALACAK

ÇAYKUR sezon öncesi işçi alımı yapacak..   Ak parti Rize il Başkanı İshak Alim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Bölgemizin göz bebeği konumundaki Çaykur; Üretim, ihracat ve istihdama dayalı yeni ekonomik sistemi destekleyecek şekilde 2022 sezonundan önce 630 yeni personel alımı gerçekleştirilecektir. Çaykur ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

ÇAYKUR sezon öncesi işçi alımı yapacak..

 

Ak parti Rize il Başkanı İshak Alim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Bölgemizin göz bebeği konumundaki Çaykur; Üretim, ihracat ve istihdama dayalı yeni ekonomik sistemi destekleyecek şekilde 2022 sezonundan önce 630 yeni personel alımı gerçekleştirilecektir. Çaykur ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi