RİZE'YE 10 UZMAN MÜNHAL KADRO

Rize 24.06.2021 - 10:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1897+ kez okundu.
 

RİZE'YE 10 UZMAN MÜNHAL KADRO

Rize’ye 10 uzman münhal kadrosu açıldı   Sağlık Bakanlığınca İlimizin son derece elzem olan Tıbbi Onkoloji ile Çocuk Hematoloji ve Onkoloji kadroları olmak üzere 10 uzman münhal kadrosu açıldı.   99. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile Rize’ye birçok uzmanın yanı sıra uzun yıllar sonra Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi kadrosu açıldı.   Sağlık Bakanlığı tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1 tıbbı onkoloji uzmanı, 1 nefroloji uzmanı, 1 acil tıp uzmanı, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 çocuk hematolojisi ve onkolojisi uzmanı kadrosu açıldı.   Kaçkar Devlet Hastanesine 1 Radyoloji uzmanı ile 1 anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı kadrosu açılırken, Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesine ise 1 iç hastalıkları uzmanı ile 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı kadrosu açıldı.   Ayrıca Pazar İlçe Sağlık Müdürlüğüne de Aile hekimliği uzmanı münhal kadrosu açıldı.   99. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile boş kadrolara yapılacak tercihler sonucunda ataması yapılacak olan hekimler, Temmuz ayı içerisinde Rize’ye gelerek göreve başlayacaktır.   Memleketimize büyük yararı olacak olan bu uzman hekimlerimizin ilimize kazandırılmasına yoğun destek ve gayret gösteren Sağlık Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Şuayip Birinci ’ye, Rize Valisi Sayın Kemal Çeber’e, Milletvekillerimiz Sayın Hayati Yazıcı, Sayın Osman Aşkın Bak ve Sayın Muhammed Avcı ile Ak Parti İl Başkanı Sayın İshak Alim’e teşekkür ediyoruz.

Rize’ye 10 uzman münhal kadrosu açıldı

 

Sağlık Bakanlığınca İlimizin son derece elzem olan Tıbbi Onkoloji ile Çocuk Hematoloji ve Onkoloji kadroları olmak üzere 10 uzman münhal kadrosu açıldı.

 

99. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile Rize’ye birçok uzmanın yanı sıra uzun yıllar sonra Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi kadrosu açıldı.

 

Sağlık Bakanlığı tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1 tıbbı onkoloji uzmanı, 1 nefroloji uzmanı, 1 acil tıp uzmanı, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 çocuk hematolojisi ve onkolojisi uzmanı kadrosu açıldı.

 

Kaçkar Devlet Hastanesine 1 Radyoloji uzmanı ile 1 anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı kadrosu açılırken, Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesine ise 1 iç hastalıkları uzmanı ile 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı kadrosu açıldı.

 

Ayrıca Pazar İlçe Sağlık Müdürlüğüne de Aile hekimliği uzmanı münhal kadrosu açıldı.

 

99. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile boş kadrolara yapılacak tercihler sonucunda ataması yapılacak olan hekimler, Temmuz ayı içerisinde Rize’ye gelerek göreve başlayacaktır.

 

Memleketimize büyük yararı olacak olan bu uzman hekimlerimizin ilimize kazandırılmasına yoğun destek ve gayret gösteren Sağlık Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Şuayip Birinci ’ye, Rize Valisi Sayın Kemal Çeber’e, Milletvekillerimiz Sayın Hayati Yazıcı, Sayın Osman Aşkın Bak ve Sayın Muhammed Avcı ile Ak Parti İl Başkanı Sayın İshak Alim’e teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi