RİZE’YE 1,5 MİLYON LİRALIK KESİNTİSİZ ENERJİ YATIRIMI

Rize 20.09.2021 - 09:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2104+ kez okundu.
 

RİZE’YE 1,5 MİLYON LİRALIK KESİNTİSİZ ENERJİ YATIRIMI

ÇORUH EDAŞ’TAN, RİZE’YE 1,5 MİLYON LİRALIK KESİNTİSİZ ENERJİ YATIRIMI Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), yatırımlarıyla hizmet bölgesini aydınlatmaya devam ediyor. Sorumluluk bölgesinde bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam eden Şirket, Rize’nin Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerine yaklaşık 1,5 milyon TL’lik kesintisiz enerji yatırımı gerçekleştirdi. Çoruh EDAŞ, sorumluluk bölgesi Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde planlı olarak periyodik bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Şirket son olarak, Rize’nin Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde yaklaşık 1,5 milyon TL tutarında yatırım yaptı. Rize’nin Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde yaklaşık 1,5 milyon TL’lik bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayan Çoruh EDAŞ, artan enerji talebine yönelik çözüm odaklı çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Ardeşen ilçesinin Aşağıdurak, Özgür ve Kaçkar köylerinin şebekesi yenilendi. Ayrıca, Çamlıhemşin ilçesinde çığ düşmesi sonucu hasarlanan şebekenin iyileştirme ve bakım çalışmaları da gerçekleştirildi. Yatırım ve bakım - onarım çalışmalarına ara vermeden devam edileceğini belirten Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü, Rize ili şebekesindeki hizmet kalitesine her geçen gün yeni bir yatırım yaparak kesintisiz enerji arzını sağlama önceliğinin altını çizdi. Çoruh EDAŞ, 29 bin 551 kilometrekarelik yüzölçümü üzerinde Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde toplam 61 ilçede yaklaşık 1.5 milyon aboneye kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermek üzere yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Söz konusu 5 ilde bu hizmetlerin en sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için proje ve yatırım planlamalarını en son teknolojiyle yapan Çoruh EDAŞ, faaliyet gösterdiği bölgede hizmet kalitesini yükseltmek için çalışma temposunu her gün biraz daha artırıyor.

ÇORUH EDAŞ’TAN, RİZE’YE 1,5 MİLYON LİRALIK KESİNTİSİZ ENERJİ YATIRIMI


Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), yatırımlarıyla hizmet bölgesini aydınlatmaya devam ediyor.


Sorumluluk bölgesinde bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam eden Şirket, Rize’nin Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerine yaklaşık 1,5 milyon TL’lik kesintisiz enerji yatırımı gerçekleştirdi.


Çoruh EDAŞ, sorumluluk bölgesi Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde planlı olarak periyodik bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Şirket son olarak, Rize’nin Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde yaklaşık 1,5 milyon TL tutarında yatırım yaptı.


Rize’nin Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde yaklaşık 1,5 milyon TL’lik bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayan Çoruh EDAŞ, artan enerji talebine yönelik çözüm odaklı çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Ardeşen ilçesinin Aşağıdurak, Özgür ve Kaçkar köylerinin şebekesi yenilendi. Ayrıca, Çamlıhemşin ilçesinde çığ düşmesi sonucu hasarlanan şebekenin iyileştirme ve bakım çalışmaları da gerçekleştirildi.


Yatırım ve bakım - onarım çalışmalarına ara vermeden devam edileceğini belirten Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü, Rize ili şebekesindeki hizmet kalitesine her geçen gün yeni bir yatırım yaparak kesintisiz enerji arzını sağlama önceliğinin altını çizdi.


Çoruh EDAŞ, 29 bin 551 kilometrekarelik yüzölçümü üzerinde Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde toplam 61 ilçede yaklaşık 1.5 milyon aboneye kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermek üzere yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Söz konusu 5 ilde bu hizmetlerin en sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için proje ve yatırım planlamalarını en son teknolojiyle yapan Çoruh EDAŞ, faaliyet gösterdiği bölgede hizmet kalitesini yükseltmek için çalışma temposunu her gün biraz daha artırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi