RİZE'YE 25 KATRİLYON YATIRIM YAPTIK

Siyaset 18.07.2022 - 20:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2492+ kez okundu.
 

RİZE'YE 25 KATRİLYON YATIRIM YAPTIK

AK Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM ,beraberindeki AK Parti il  yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, RİZE'nin merkez köylerine halkla hasbial olmak için ziyaretlerde bulunuyor.           Başkan İshak ALİM, bugün Rize'nin Salarha' bölgesindeki  köylere ziyaretlerde bulunarak, halkın isteklerini sıkıntılarını beklentilerini birebir halktan dinleyerek, yapılan yatırımları devam eden projeler hakkında da vatandaşlara bilgilendirme sohbetlerinde de bulundu.             Başkan İshak ALİM,Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ilimize yirmi yılda yaklaşık eski para ile , Yirmi beş katrilyon yatırım yaptıklarını belirterek ,hiç durmadan yatırımlarımız ve projelerimiz devam ettiğini ,yeni proje çalışmalarında da bulunulduğu ifade etti.
AK Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM ,beraberindeki AK Parti il  yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, RİZE'nin merkez köylerine halkla hasbial olmak için ziyaretlerde bulunuyor.
         

Başkan İshak ALİM, bugün Rize'nin Salarha' bölgesindeki  köylere ziyaretlerde bulunarak, halkın isteklerini sıkıntılarını beklentilerini birebir halktan dinleyerek, yapılan yatırımları devam eden projeler hakkında da vatandaşlara bilgilendirme sohbetlerinde de bulundu.
         
 
Başkan İshak ALİM,Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ilimize yirmi yılda yaklaşık eski para ile , Yirmi beş katrilyon yatırım yaptıklarını belirterek ,hiç durmadan yatırımlarımız ve projelerimiz devam ettiğini ,yeni proje çalışmalarında da bulunulduğu ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi