Rize'ye Bomba gibi düşen haber. Eğer gereken idari işlemler yapılmazsa ..

Spor 20.09.2019 - 09:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2903+ kez okundu.
 

Rize'ye Bomba gibi düşen haber. Eğer gereken idari işlemler yapılmazsa ..

2019-2020 futbol döneminin 4.haftasında İzmir ekibi Göztepe A.Ş.’yi Rize’de konuk eden ÇAYKUR Rizespor’un bu maçını gölgede bırakacak nahoş ve üzücü bir olay güne damgasını vurdu. Edinilen bilgiye göre ‘’0-0’’ berabere sona eren Çaykur Rizespor-Göztepe maçı ve sonrasındaki gelişmeler şu şekilde gerçekleşti.  Yeşil-Mavililerin süper lige çıktığı 1984-1985 ve 2015-2016 yıllarında başkanlığını yapan ve süreçte de birçok alt yapı tesisleri ve ilklere imza atan efsane başkan Hasan Kemal Yardımcı ağır ameliyat geçirmesine karşı 15.09.2019 Pazar günü Çaykur Didi Stadyumu’nda oynan Çaykur Rizespor-Göztepe Süper lig maçını izlemek için Muğla Bodrum’dan Rize’ye geldi.      Stadyumda kendisine ait olan özel locasına gitmek için koruması ile birlikte protokol tribünü ve protokol oto parkına girmek için sürpriz bir engellemeyle karşılaştı.  Sadece kendisine geçiş ve giriş izni verildi.  Eski Milletvekili ve eski Bakan Yardımcısı da olan Hasan Kemal Yardımcı kulüp görevlisi olan Arif Hikmet Kamburoğlu tarafında kendisi tribüne otosu ise stadyum altındaki atıl durumdaki oto parka çekildi.  Maçın bitiminden sonra otosunun protokol oto parkında olmadığını ve stadyumun altındaki parka çekildiğini öğrenen Hasan Kemal Yardımcı buradan en az iki saat kaldıktan sonra çıkabildi.  Sağlık problemlerinde bulunan eski başkan YARDIMCI yakınlarının ve korumasının yardımı ile stadyumdan çıkarıldıktan sonra ailesi ile beraber ailesiyle yaşadığı Muğla Bodrum’a bir hayli, üzgün kırgın olarak döndü.  Kendisine telefonla ulaştığımız efsane başkan HASAN KEMAL YARDIMCI bu olaydan ve gelişmelerden çok ama çok üzgün olduğunu stadyumun adeta kâhya ve değnekçilere kalmış olarak gördüm, disiplinsizlik hat safhada mevkidaşım ve adaşım HASAN KARTAL diğer önemli işlerle meşgulken arkası ise meydanları boş bulmuş ve başıbozuk bir hareketlilik var. Eğer gereken idari işlemlen yapılmazsa hem onursal başkanlıktan hem de A.Ş. ortaklığını yeniden gözden geçireceğim. İlk etapta ise stadyumdaki özel locamı bu haftaki maça kapatacağım.  Futbol Federasyonu 1. Başkan vekili ve UEFA as başkanı Servet Yardımcı’nın abisi olan Hasan Kemal Yardımcı Çaykur Rizespor A.Ş. ‘ninde en büyük hissedarı konumunda da buluyor. ÇAYKUR Rizespor kulübünde de yapılan açıklamada ise bu son gelişmeleri tasvip etmelerini ve EFSANE Başkanlarından derhal özür dilendiğini ve olaylara neden kişi ve kişiler hakkında gereken işlemlerin derhal yapılacağını açıkladılar.  Bu istem dışı olaya da neden olduğu öne sürülen kulüp görevlisi ARİF HİKMET KAMBUROĞLU yaptığı kısa açıklamada’’ Eğer bir suçum varsa derhal istifa ederim’’ dedi. Öte yandan ARİF HİKMET KAMBUROĞLU Çaykur Rizespor tesislerinde barındırdığı köpeği de önceki gün kulüp görevlilerinden ÇİĞDEM DEĞİRMENCİOĞLU ya saldırması da gündem oluşturmuştu. 

2019-2020 futbol döneminin 4.haftasında İzmir ekibi Göztepe A.Ş.’yi Rize’de konuk eden ÇAYKUR Rizespor’un bu maçını gölgede bırakacak nahoş ve üzücü bir olay güne damgasını vurdu. Edinilen bilgiye göre ‘’0-0’’ berabere sona eren Çaykur Rizespor-Göztepe maçı ve sonrasındaki gelişmeler şu şekilde gerçekleşti. 


Yeşil-Mavililerin süper lige çıktığı 1984-1985 ve 2015-2016 yıllarında başkanlığını yapan ve süreçte de birçok alt yapı tesisleri ve ilklere imza atan efsane başkan Hasan Kemal Yardımcı ağır ameliyat geçirmesine karşı 15.09.2019 Pazar günü Çaykur Didi Stadyumu’nda oynan Çaykur Rizespor-Göztepe Süper lig maçını izlemek için Muğla Bodrum’dan Rize’ye geldi.     


Stadyumda kendisine ait olan özel locasına gitmek için koruması ile birlikte protokol tribünü ve protokol oto parkına girmek için sürpriz bir engellemeyle karşılaştı. 


Sadece kendisine geçiş ve giriş izni verildi. 


Eski Milletvekili ve eski Bakan Yardımcısı da olan Hasan Kemal Yardımcı kulüp görevlisi olan Arif Hikmet Kamburoğlu tarafında kendisi tribüne otosu ise stadyum altındaki atıl durumdaki oto parka çekildi. 


Maçın bitiminden sonra otosunun protokol oto parkında olmadığını ve stadyumun altındaki parka çekildiğini öğrenen Hasan Kemal Yardımcı buradan en az iki saat kaldıktan sonra çıkabildi. 


Sağlık problemlerinde bulunan eski başkan YARDIMCI yakınlarının ve korumasının yardımı ile stadyumdan çıkarıldıktan sonra ailesi ile beraber ailesiyle yaşadığı Muğla Bodrum’a bir hayli, üzgün kırgın olarak döndü. 


Kendisine telefonla ulaştığımız efsane başkan HASAN KEMAL YARDIMCI bu olaydan ve gelişmelerden çok ama çok üzgün olduğunu stadyumun adeta kâhya ve değnekçilere kalmış olarak gördüm, disiplinsizlik hat safhada mevkidaşım ve adaşım HASAN KARTAL diğer önemli işlerle meşgulken arkası ise meydanları boş bulmuş ve başıbozuk bir hareketlilik var. Eğer gereken idari işlemlen yapılmazsa hem onursal başkanlıktan hem de A.Ş. ortaklığını yeniden gözden geçireceğim. İlk etapta ise stadyumdaki özel locamı bu haftaki maça kapatacağım. 


Futbol Federasyonu 1. Başkan vekili ve UEFA as başkanı Servet Yardımcı’nın abisi olan Hasan Kemal Yardımcı Çaykur Rizespor A.Ş. ‘ninde en büyük hissedarı konumunda da buluyor. ÇAYKUR Rizespor kulübünde de yapılan açıklamada ise bu son gelişmeleri tasvip etmelerini ve EFSANE Başkanlarından derhal özür dilendiğini ve olaylara neden kişi ve kişiler hakkında gereken işlemlerin derhal yapılacağını açıkladılar. 


Bu istem dışı olaya da neden olduğu öne sürülen kulüp görevlisi ARİF HİKMET KAMBUROĞLU yaptığı kısa açıklamada’’ Eğer bir suçum varsa derhal istifa ederim’’ dedi. Öte yandan ARİF HİKMET KAMBUROĞLU Çaykur Rizespor tesislerinde barındırdığı köpeği de önceki gün kulüp görevlilerinden ÇİĞDEM DEĞİRMENCİOĞLU ya saldırması da gündem oluşturmuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi