RİZE'YE GELİYOR. ÇAY KANUNU İÇİN NE DİYECEK ?

Siyaset 25.06.2022 - 12:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2436+ kez okundu.
 

RİZE'YE GELİYOR. ÇAY KANUNU İÇİN NE DİYECEK ?

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Rize'ye Geliyor Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici Rize İl Başkanlığının 1. Olağan Kongresine katılmak üzere Rize'ye geliyor. İl Başkanı Ensar Özçelik'in yapmış olduğu açıklamada ; " 8 Ay önce kurmuş olduğumuz il teşkilatımızın 1. olağan kongresini 26 Haziran Pazar Günü Saat 14.00'da İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde Sayın Genel Başkanımızın teşrifleri ile  gerçekleştireceğiz. Rize'de kısa sürede 5 ilçemizin atamalarını ve   kongrelerini tamamladık. Yarında inşallah Sayın Genel Başkanımızın teşrifleriyle İl kongremizi yapacağız.  Kongremiz de  Genel Başkan'ımız Partimize  yeni katılacak olan önemli kişileri rozet takdiminde bulunup,  bir ilçemizin daha atamasını yaparak görevlendirecek tir. Ayrıca Kongremizde Ulusal gündem ve yerelde güncel konularla ilgili de önemli  açıklamada bulunacaktır. dedi. Cumhur ittifakına destek veren DESTİCİ'nin Rize'de TBMM gündemindeki  büyük tepki toplayan Çay kanunu için neler söyleyeceği Rize'de merkla bekleniyor      

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Rize'ye Geliyor


Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici Rize İl Başkanlığının 1. Olağan Kongresine katılmak üzere Rize'ye geliyor.


İl Başkanı Ensar Özçelik'in yapmış olduğu açıklamada ; " 8 Ay önce kurmuş olduğumuz il teşkilatımızın 1. olağan kongresini 26 Haziran Pazar Günü Saat 14.00'da İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde Sayın Genel Başkanımızın teşrifleri ile  gerçekleştireceğiz. Rize'de kısa sürede 5 ilçemizin atamalarını ve   kongrelerini tamamladık. Yarında inşallah Sayın Genel Başkanımızın teşrifleriyle İl kongremizi yapacağız. 


Kongremiz de  Genel Başkan'ımız Partimize  yeni katılacak olan önemli kişileri rozet takdiminde bulunup,  bir ilçemizin daha atamasını yaparak görevlendirecek tir. Ayrıca Kongremizde Ulusal gündem ve yerelde güncel konularla ilgili de önemli  açıklamada bulunacaktır. dedi.


Cumhur ittifakına destek veren DESTİCİ'nin Rize'de TBMM gündemindeki  büyük tepki toplayan Çay kanunu için neler söyleyeceği Rize'de merkla bekleniyor
 

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi