RİZE'YE İLK KEZ BU BRANŞTA BİR DOKTOR ATANDI

Sağlık 19.10.2021 - 13:17, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2751+ kez okundu.
 

RİZE'YE İLK KEZ BU BRANŞTA BİR DOKTOR ATANDI

Rize’de çocuk alerji uzmanı göreve başladı İlimize ilk defa ataması yapılan çocuk immünolojisi ve alerji uzmanı Dr. Nalan Yakıcı göreve başlamıştır. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı olarak Rize Devlet Hastanesi hizmet binasında göreve başlayan uzman doktorumuz, Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) veya 182 üzerinden randevu alan hastalara hizmet vermeye başladı.  Yakıcı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk İmmünoloji ve Alerji bölümünde görevliyken memleketine atandığını belirterek, “Çocuk İmmünolojisi ve Alerji bölümü, 0-18 yaş aralığındaki çocukların bağışıklık sistemi ve alerjik hastalıkların tanı, tedavi ve takibi ile ilgilenen uzmanlık dalı olduğunu ifade etti. Yakıcı, “Polikliniğimizde bağışıklık yetmezliği, astım, alerjik rinit (alerjik nezle), ürtiker (kurdeşen) ve anjiyo ödem, atomik dermatit (egzama) anafilaksi (alerjik şok) besin alerjisi, ilaç alerjisi, venom (arı) alerjisi gibi alerjik hastalıkların tanı, tedavi ve takibi yapılmaktadır.” diye konuştu.

Rize’de çocuk alerji uzmanı göreve başladı


İlimize ilk defa ataması yapılan çocuk immünolojisi ve alerji uzmanı Dr. Nalan Yakıcı göreve başlamıştır.


Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı olarak Rize Devlet Hastanesi hizmet binasında göreve başlayan uzman doktorumuz, Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) veya 182 üzerinden randevu alan hastalara hizmet vermeye başladı. 


Yakıcı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk İmmünoloji ve Alerji bölümünde görevliyken memleketine atandığını belirterek, “Çocuk İmmünolojisi ve Alerji bölümü, 0-18 yaş aralığındaki çocukların bağışıklık sistemi ve alerjik hastalıkların tanı, tedavi ve takibi ile ilgilenen uzmanlık dalı olduğunu ifade etti.


Yakıcı, “Polikliniğimizde bağışıklık yetmezliği, astım, alerjik rinit (alerjik nezle), ürtiker (kurdeşen) ve anjiyo ödem, atomik dermatit (egzama) anafilaksi (alerjik şok) besin alerjisi, ilaç alerjisi, venom (arı) alerjisi gibi alerjik hastalıkların tanı, tedavi ve takibi yapılmaktadır.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi