RİZE'YE MODERN BİR FABRİKA

Rize 11.10.2022 - 14:48, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 4199+ kez okundu.
 

RİZE'YE MODERN BİR FABRİKA

Rize de ÇAYKUR’a ait Çay Fabrikası olmayan iki ilçesinden birisi olan İkizdere’de günde 100 ton Organik yaş Çay işleme kapasitesindeki fabrika inşaatı hızla devam ediyor.     2015 yılından bu yana İktidar partisi AKP’nin seçim propagandalarında afişlerinde yer alan ÇAYKUR Organik çay Fabrikası yapımına 7 yıl gecikmiş olsa da 14 Mayıs 2022 tarihinde başlandı. İkizdere girişindeki Gürdere köyünün Kumluk mevkiinde 4 katlı, yaklaşık 7 bin metrekare kapalı alanı olacak olan Çay Fabrikasının 2023 yılı yaş çay işleme döneminde hizmete gireceği belirtildi.70 milyon liraya anahtar teslimi yapılmaya başlanılan fabrikası inşaatının devam etmesi yöre insanı tarafından da memnunlukla gözleniyor. Fabrikanın 2023 yaş çay kampanyasında bölgenin Organik Çayını işlemeye hazır olacağını söyleyen ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’ ’bütün dikkatimizi İkizdere ve Çamlıhemşin’de yapımı devam eden iki fabrikanın tamamlanmasına veriyoruz. Hemen her gün inşaat hakkında bilgi alarak takip ediyoruz. İnşallah kampanyamızda hizmete girerek üreticimizi çay toplamada rahatlatmış olacağız. İkizdere Vadisinin çayı yüksek rakım ve organik olması dolayısıyla özel ve kaliteli bir çaydır’’ dedi.

Rize de ÇAYKUR’a ait Çay Fabrikası olmayan iki ilçesinden birisi olan İkizdere’de günde 100 ton Organik yaş Çay işleme kapasitesindeki fabrika inşaatı hızla devam ediyor.

   

2015 yılından bu yana İktidar partisi AKP’nin seçim propagandalarında afişlerinde yer alan ÇAYKUR Organik çay Fabrikası yapımına 7 yıl gecikmiş olsa da 14 Mayıs 2022 tarihinde başlandı. İkizdere girişindeki Gürdere köyünün Kumluk mevkiinde 4 katlı, yaklaşık 7 bin metrekare kapalı alanı olacak olan Çay Fabrikasının 2023 yılı yaş çay işleme döneminde hizmete gireceği belirtildi.70 milyon liraya anahtar teslimi yapılmaya başlanılan fabrikası inşaatının devam etmesi yöre insanı tarafından da memnunlukla gözleniyor. Fabrikanın 2023 yaş çay kampanyasında bölgenin Organik Çayını işlemeye hazır olacağını söyleyen ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’ ’bütün dikkatimizi İkizdere ve Çamlıhemşin’de yapımı devam eden iki fabrikanın tamamlanmasına veriyoruz. Hemen her gün inşaat hakkında bilgi alarak takip ediyoruz. İnşallah kampanyamızda hizmete girerek üreticimizi çay toplamada rahatlatmış olacağız. İkizdere Vadisinin çayı yüksek rakım ve organik olması dolayısıyla özel ve kaliteli bir çaydır’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi