RİZE'Yİ BAŞARI İLE TEMSİL EDİYORLAR. 1 .LİGE 1 ADAIM KALDI

Spor 08.03.2021 - 09:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1778+ kez okundu.
 

RİZE'Yİ BAŞARI İLE TEMSİL EDİYORLAR. 1 .LİGE 1 ADAIM KALDI

RİZE GÜNEYSU SPOR LİSESİ TÜRKİYE VOLEYBOL 2.LİGİ 6. GRUPTA ŞAMPİYON OLARAK  1.LİGE ÇIKMAK İÇİN PLAY OFF OYNAMAYA HAK KAZANDI.            Güneysu Spor Lisesi erkek voleybol takımı 2.lig 6.gruptaki maçlarını 1.sırada şampiyon olarak  tamamladı.  1.lige çıkmak için play off oynamaya hak kazanan Güneysu Spor Lisesi okul kulübü 2019 tarihinde kuruldu ve bölge şampiyonu olarak 2.lige çıkma başarısı gösterdi.Burada da grubunu 1.sırada tamamlayarak 12-14 Mart 2021 tarihlerinde Ankara’da oynanacak play off müsabakalarında 1.lige çıkmak için mücadele etme hakkını kazandı.Okul kulübü örneğini ülkemizde en iyi şekilde sergileyenlerden bir tanesi olan Güneysu spor lisesi takımı kendi öğrencilerinden,eski mezunlardan ve voleybolu seven gençlerden oluştuğunu belirten okul spor kulübü yöneticileri  kendilerine destek olan herkese teşekkür ederek,ilimizi en iyi şekilde Ankara’da yapılacak 1.lig play off maçlarda temsil edeceklerini söylediler.  

RİZE GÜNEYSU SPOR LİSESİ TÜRKİYE VOLEYBOL 2.LİGİ 6. GRUPTA ŞAMPİYON OLARAK  1.LİGE ÇIKMAK İÇİN PLAY OFF OYNAMAYA HAK KAZANDI.

          
Güneysu Spor Lisesi erkek voleybol takımı 2.lig 6.gruptaki maçlarını 1.sırada şampiyon olarak  tamamladı.  1.lige çıkmak için play off oynamaya hak kazanan Güneysu Spor Lisesi okul kulübü 2019 tarihinde kuruldu ve bölge şampiyonu olarak 2.lige çıkma başarısı gösterdi.Burada da grubunu 1.sırada tamamlayarak 12-14 Mart 2021 tarihlerinde Ankara’da oynanacak play off müsabakalarında 1.lige çıkmak için mücadele etme hakkını kazandı.Okul kulübü örneğini ülkemizde en iyi şekilde sergileyenlerden bir tanesi olan Güneysu spor lisesi takımı kendi öğrencilerinden,eski mezunlardan ve voleybolu seven gençlerden oluştuğunu belirten okul spor kulübü yöneticileri  kendilerine destek olan herkese teşekkür ederek,ilimizi en iyi şekilde Ankara’da yapılacak 1.lig play off maçlarda temsil edeceklerini söylediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi