RİZE'Yİ KONUŞTU. HAYAT SATILAMAZ. VİDEO

Siyaset 25.11.2020 - 12:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1734+ kez okundu.
 

RİZE'Yİ KONUŞTU. HAYAT SATILAMAZ. VİDEO

Bekaroğlu Rize'yi konuştu: Hayat satılmaz!      Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2019 yılı kesin hesap ve 2021 bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda konuşan CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize'nin çevre ve şehircilik sorunlarını anlattı.      Sahil dolgu alanında temelleri çürümüş ve yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya bulunan binlerce yapı için Bakan Kurum'dan harekete geçmesini ve kentsel dönüşümü acilen yapmasını isteyen Bekaroğlu, Danıştay tarafından iptal edilen Yeşil Yol ile ilgili inşaatlara izin veren ve yeni ihaleler yapan bölge valilerinin suç işlediğini dile getirdi.      İktidarın ayrıcalıklı müteahhitlerinden Cengiz İnşaat'ın Karadeniz'in her yerini taş ocağına çevirip yıktığını ifade eden Bekaroğlu, bununla birlikte sahil yolunun yanlış planlanmasının ve her tarafta yapılan HES'lerin sel felaketlerine yol açtığını, rant hırsının insanların canına kastettiğini söyledi. Bütün bunların insan eliyle yapıldığını ve felaketlere yol açtığını belirten Bekaroğlu, Bakan Murat Kurum ile Komisyonun AKP'li ve MHP'li milletvekillerine şöyle seslendi: "Biraz solcu olun, merhametle bakın insana; müslüman gibi bakın. Suyu, toprağı, havayı satamazsınız; Hayat satılmaz."
Bekaroğlu Rize'yi konuştu: Hayat satılmaz! 
 
 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2019 yılı kesin hesap ve 2021 bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda konuşan CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize'nin çevre ve şehircilik sorunlarını anlattı. 
 
 
Sahil dolgu alanında temelleri çürümüş ve yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya bulunan binlerce yapı için Bakan Kurum'dan harekete geçmesini ve kentsel dönüşümü acilen yapmasını isteyen Bekaroğlu, Danıştay tarafından iptal edilen Yeşil Yol ile ilgili inşaatlara izin veren ve yeni ihaleler yapan bölge valilerinin suç işlediğini dile getirdi. 
 
 
İktidarın ayrıcalıklı müteahhitlerinden Cengiz İnşaat'ın Karadeniz'in her yerini taş ocağına çevirip yıktığını ifade eden Bekaroğlu, bununla birlikte sahil yolunun yanlış planlanmasının ve her tarafta yapılan HES'lerin sel felaketlerine yol açtığını, rant hırsının insanların canına kastettiğini söyledi. Bütün bunların insan eliyle yapıldığını ve felaketlere yol açtığını belirten Bekaroğlu, Bakan Murat Kurum ile Komisyonun AKP'li ve MHP'li milletvekillerine şöyle seslendi: "Biraz solcu olun, merhametle bakın insana; müslüman gibi bakın. Suyu, toprağı, havayı satamazsınız; Hayat satılmaz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi