RİZEDE SİYASET ORTAK NOKTADA BULUŞTU

Rize 06.05.2022 - 11:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1895+ kez okundu.
 

RİZEDE SİYASET ORTAK NOKTADA BULUŞTU

1950 yılında kurulan Doğu Karadeniz Bölgesinin en eski gazetesi olan Zümrüt Gazetesi 73.kuruluş yılını kutladı.      Rize’de günlük yayınlanan Zümrüt Gazetesi her yıl olduğu gibi 2022 yılındaki yaş gününü Rize merkezdeki Matbaa ve İdari Bürosunda birçok katılımcının iştirakiyle kutladı. Gazetenin Yayın Kurulu Başkanı Faik Bakoğlu’nun daveti üzerine Rize’deki siyasi Partilerin İl Başkanları kutlamaya katılarak yaş günü pastasını ortak bir şekilde kestiler.  Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var diyen Faik Bakoğlu’ İl Başkanlarımızın davetimize icabet etmesi bizleri de memnun etmiştir. İnsanımızın günümüzde birlik ve beraberliğe her şeyden daha fazla ihtiyacı var. Milletçe kenetlenmemiz lazım. Değerli İl Başkanlarımız Gazetemizin yaş günü programına katılmaları çok yerinde olmuş ve kayda değer önem kazanmıştır. Siyasette tabanda birleşilirse inanıyorum Ankara’da siyaset yapanlarda kavga ve didişme olmaksızın siyaset yapar’’ dedi.      İl Başkanlarının Zümrüt Gazetesinin 73.kuruluş yıldönümü dolayısıyla gazete merkezindeki buluşmada AKP İl Başkanı İshak Alim’ Rize’nin menfaati konusunda her zaman İl Başkanlarımızla bir arada buluşmaktan daha doğal bir hareket olmamalı. Biz birlik beraberlikten yanayız önceliğimiz Rize ve menfaatleridir.14 Mayıstaki Havalimanı açılışında da aynı kadro katılmalıyız’ . CHP İl Başkanı Saltuk Deniz’ ’Rize’de yapılacak her oluşumda varız. Siyaset hizmet için vardır. Bizlerde CHP olarak Rize’de eksiklerin yapılmasından yanayız,2 veya 3 ayda bir kez bir araya gelmekte fayda vardır’ dedi.       MHP İl Başkanı İhsan Alkan’  biz Türkiye’yiz, biriz. Bir olursak diri oluruz. İktidarıyla muhalefetiyle Rize’de bugün buluşarak örnek bir çalışma yaptık. Bu buluşmaları yakın zamanda bir araya gelerek bir yemekte tekrarlayabiliriz’’.         İYİ Parti İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık’’ Rize için herkes elini taşın altına sokabilmeli. Bizler tabanın sesiyiz. Rize için yapılması gerekenler yatırımlarda beraberlik içinde olalım. Her zaman destek vermeye hazırız. Zümrüt Gazetesine yayın hayatında nice yıllar diliyorum’ ’dedi.     Zümrüt Gazetesinin yaş günü pasta kesimine AKP Rize İl Başkanı İshak Alim, CHP İl Başkanı Saltuk Deniz, MHP İl Başkanı İhsan Alkan, İYİ Parti İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık, BBP İl Başkanı Ensar Özçelik, Yeniden Refah Partisi Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Saadet Partisi İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

1950 yılında kurulan Doğu Karadeniz Bölgesinin en eski gazetesi olan Zümrüt Gazetesi 73.kuruluş yılını kutladı.

    
Rize’de günlük yayınlanan Zümrüt Gazetesi her yıl olduğu gibi 2022 yılındaki yaş gününü Rize merkezdeki Matbaa ve İdari Bürosunda birçok katılımcının iştirakiyle kutladı. Gazetenin Yayın Kurulu Başkanı Faik Bakoğlu’nun daveti üzerine Rize’deki siyasi Partilerin İl Başkanları kutlamaya katılarak yaş günü pastasını ortak bir şekilde kestiler.  Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var diyen Faik Bakoğlu’ İl Başkanlarımızın davetimize icabet etmesi bizleri de memnun etmiştir. İnsanımızın günümüzde birlik ve beraberliğe her şeyden daha fazla ihtiyacı var. Milletçe kenetlenmemiz lazım. Değerli İl Başkanlarımız Gazetemizin yaş günü programına katılmaları çok yerinde olmuş ve kayda değer önem kazanmıştır. Siyasette tabanda birleşilirse inanıyorum Ankara’da siyaset yapanlarda kavga ve didişme olmaksızın siyaset yapar’’ dedi.

    
İl Başkanlarının Zümrüt Gazetesinin 73.kuruluş yıldönümü dolayısıyla gazete merkezindeki buluşmada AKP İl Başkanı İshak Alim’ Rize’nin menfaati konusunda her zaman İl Başkanlarımızla bir arada buluşmaktan daha doğal bir hareket olmamalı. Biz birlik beraberlikten yanayız önceliğimiz Rize ve menfaatleridir.14 Mayıstaki Havalimanı açılışında da aynı kadro katılmalıyız’ .

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz’ ’Rize’de yapılacak her oluşumda varız. Siyaset hizmet için vardır. Bizlerde CHP olarak Rize’de eksiklerin yapılmasından yanayız,2 veya 3 ayda bir kez bir araya gelmekte fayda vardır’ dedi.

     
MHP İl Başkanı İhsan Alkan’  biz Türkiye’yiz, biriz. Bir olursak diri oluruz. İktidarıyla muhalefetiyle Rize’de bugün buluşarak örnek bir çalışma yaptık. Bu buluşmaları yakın zamanda bir araya gelerek bir yemekte tekrarlayabiliriz’’.

       
İYİ Parti İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık’’ Rize için herkes elini taşın altına sokabilmeli. Bizler tabanın sesiyiz. Rize için yapılması gerekenler yatırımlarda beraberlik içinde olalım. Her zaman destek vermeye hazırız. Zümrüt Gazetesine yayın hayatında nice yıllar diliyorum’ ’dedi.

   
Zümrüt Gazetesinin yaş günü pasta kesimine AKP Rize İl Başkanı İshak Alim, CHP İl Başkanı Saltuk Deniz, MHP İl Başkanı İhsan Alkan, İYİ Parti İl Başkanı Av. Ayşegül Özyanık, BBP İl Başkanı Ensar Özçelik, Yeniden Refah Partisi Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Saadet Partisi İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi