RİZEL HAYIRSEVER MERHUME EŞİNİN ADINA ÇEŞME YAPTIRDI

Rize 22.08.2022 - 11:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2127+ kez okundu.
 

RİZEL HAYIRSEVER MERHUME EŞİNİN ADINA ÇEŞME YAPTIRDI

RİZE-Rizeli emekli gemici Gürsel Kemal Köseoğlu yaklaşık 4 ay önce vefat eden eşinin hatırasına Bangladeş’te çeşme yaptırdı.   Rize İkizdereli olan Gürsel Kemal Köseoğlu eşinin geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat ettiğini söylerken’’ onun hatırasına hayrat yapmak istedim.   Eşim Suna aramızdan ayrılalı 110 gün oldu adına Bangladeş’te yaptırdığımız su kuyusu hizmete girdi emeği geçenlerden yardımcı olan  herkesten Allah razı olsun. İnsanların yararına en güzle hayrat içme suyu olmayan yerlerde sağlıklı su için çeşme yapmak. Bende Rahmetli eşim Suna’nın hatırasına muhtaç insanlar sağlıklı su içsin diye çeşme yapmaya karar verdim. Nasip oldu, eşime bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum’’
RİZE-Rizeli emekli gemici Gürsel Kemal Köseoğlu yaklaşık 4 ay önce vefat eden eşinin hatırasına Bangladeş’te çeşme yaptırdı.
 
Rize İkizdereli olan Gürsel Kemal Köseoğlu eşinin geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat ettiğini söylerken’’ onun hatırasına hayrat yapmak istedim.
 
Eşim Suna aramızdan ayrılalı 110 gün oldu adına Bangladeş’te yaptırdığımız su kuyusu hizmete girdi emeği geçenlerden yardımcı olan  herkesten Allah razı olsun. İnsanların yararına en güzle hayrat içme suyu olmayan yerlerde sağlıklı su için çeşme yapmak. Bende Rahmetli eşim Suna’nın hatırasına muhtaç insanlar sağlıklı su içsin diye çeşme yapmaya karar verdim. Nasip oldu, eşime bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum’’
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi