RİZELİ AKADEMİSYEN DÜNYA'NIN EN İYİ BİLİM İNSANLARI LİSTESİNDE

Rize 31.12.2021 - 18:52, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2783+ kez okundu.
 

RİZELİ AKADEMİSYEN DÜNYA'NIN EN İYİ BİLİM İNSANLARI LİSTESİNDE

Bilim insanlarının son 5 yıldaki çalışmalarını temel alarak “üniversite”, “ülke”, “bölge”, “dünya”, “temel alan” ve “branş"ları değerlendiren AD Scientific Index’in yayınladığı "Dünya Bilim İnsanı ve Üniversite Sıralaması 2022” (World Scientist and University Rankings) açıklandı.    212 ülke ve 14 bin 110 üniversitedeki 712 bin akademisyenden oluşan listede, "İşletme ve Yönetim" alanında uzman olan Rizeli hemşehrimiz Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa SOBA dünyanın en iyi bilim insanları arasında yer almıştır.  Türkiye adresli üniversite ve kurumlardaki en çok atıf alan ve en yüksek H index'ine sahip akademisyenleri gösteren listede yer almanın şerefini yaşayan ve yaşatan Hemşehrimiz Doç. Dr. Mustafa SOBA hocamızı tebrik eder,  bundan sonraki Akademik hayatında başarılarının devamını dileriz.

Bilim insanlarının son 5 yıldaki çalışmalarını temel alarak “üniversite”, “ülke”, “bölge”, “dünya”, “temel alan” ve “branş"ları değerlendiren AD Scientific Index’in yayınladığı "Dünya Bilim İnsanı ve Üniversite Sıralaması 2022” (World Scientist and University Rankings) açıklandı. 
 

212 ülke ve 14 bin 110 üniversitedeki 712 bin akademisyenden oluşan listede, "İşletme ve Yönetim" alanında uzman olan Rizeli hemşehrimiz Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa SOBA dünyanın en iyi bilim insanları arasında yer almıştır. 


Türkiye adresli üniversite ve kurumlardaki en çok atıf alan ve en yüksek H index'ine sahip akademisyenleri gösteren listede yer almanın şerefini yaşayan ve yaşatan Hemşehrimiz Doç. Dr. Mustafa SOBA hocamızı tebrik eder,  bundan sonraki Akademik hayatında başarılarının devamını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi