RİZELİ AVUKAT 65.000 TL. TATIŞMASINDA ÖLDÜRÜLMÜŞ.

Rize 28.01.2022 - 11:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3374+ kez okundu.
 

RİZELİ AVUKAT 65.000 TL. TATIŞMASINDA ÖLDÜRÜLMÜŞ.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 65 bin TL'lik alacak tartışmasında öldürülmüş   İsmail Saymaz, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun bir emlak satışıyla başlayan tartışmalar sonucu 65 bin TL'lik alacak meselesi nedeniyle öldürüldüğünü yazdı. Halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz, Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı’nda silahlı saldırıda öldürülen Alaattin Çakıcı’nın da avukatlığını yapan Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında bir yazı kaleme aldı. Saymaz, Mahmutyazıcıoğlu’nun bir emlak satışında yaşanan anlaşmazlık sonucu 65 bin TL’lik bir alacak nedeniyle öldürüldüğünü yazdı. Mahmutyazıcıoğlu’nu ‘Drej Ali’ lakaplı Ali Yasak'ın yeğeni olarak kendisini tanıtan Kadir Yasak ve beraberindeki kişinin öldürdüğünü belirten Saymaz, "65 bin TL'lik alacak cinayeti" başlıklı yazısında yaşananları şöyle aktardı: “Birkaç gün sonra 'Drej Ali' lakaplı Ali Yasak'ın yeğeni olarak kendisini tanıtan Kadir Yasak, Suphi M.'yi görüşmeye davet etti. Suphi M. de beraberinde avukatı Mahmutyazıcıoğlu ile gitti. İki grup 65 bin TL'de anlaştı. Ancak Mahmutyazıcıoğlu, Suphi M.'ye "Seni ararlarsa 'Parayı Şafak'a verdim, ondan alın" demesini tembihledi. Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda yan masada bekleyen iki genç işte bu anlaşmazlık için gelmişti. Mahmutyazıcıoğlu, arkadaşlarının yanından kalkarak, saldırganların masasına oturdu. Birkaç dakika sonra tartışma çıktı. Saldırganlardan biri, "Ne oluyor?" diye ayağa kalkan Mahmutyazıcıoğlu'nun şoförü Murat B.'yi ayağından vurdu. Sonra da Mahmutyazıoğlu'na yedi el sıktılar. Mahmutyazıcıoğlu, hastanede öldü.”

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 65 bin TL'lik alacak tartışmasında öldürülmüş
 

İsmail Saymaz, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun bir emlak satışıyla başlayan tartışmalar sonucu 65 bin TL'lik alacak meselesi nedeniyle öldürüldüğünü yazdı.


Halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz, Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı’nda silahlı saldırıda öldürülen Alaattin Çakıcı’nın da avukatlığını yapan Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında bir yazı kaleme aldı. Saymaz, Mahmutyazıcıoğlu’nun bir emlak satışında yaşanan anlaşmazlık sonucu 65 bin TL’lik bir alacak nedeniyle öldürüldüğünü yazdı.


Mahmutyazıcıoğlu’nu ‘Drej Ali’ lakaplı Ali Yasak'ın yeğeni olarak kendisini tanıtan Kadir Yasak ve beraberindeki kişinin öldürdüğünü belirten Saymaz, "65 bin TL'lik alacak cinayeti" başlıklı yazısında yaşananları şöyle aktardı:


“Birkaç gün sonra 'Drej Ali' lakaplı Ali Yasak'ın yeğeni olarak kendisini tanıtan Kadir Yasak, Suphi M.'yi görüşmeye davet etti. Suphi M. de beraberinde avukatı Mahmutyazıcıoğlu ile gitti. İki grup 65 bin TL'de anlaştı. Ancak Mahmutyazıcıoğlu, Suphi M.'ye "Seni ararlarsa 'Parayı Şafak'a verdim, ondan alın" demesini tembihledi. Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda yan masada bekleyen iki genç işte bu anlaşmazlık için gelmişti. Mahmutyazıcıoğlu, arkadaşlarının yanından kalkarak, saldırganların masasına oturdu. Birkaç dakika sonra tartışma çıktı. Saldırganlardan biri, "Ne oluyor?" diye ayağa kalkan Mahmutyazıcıoğlu'nun şoförü Murat B.'yi ayağından vurdu. Sonra da Mahmutyazıoğlu'na yedi el sıktılar. Mahmutyazıcıoğlu, hastanede öldü.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi