RİZELİ BAKAN KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI. VİDEO

26.01.2021 - 15:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2511+ kez okundu.
 

RİZELİ BAKAN KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI. VİDEO

MERHUM BAKAN MATARACI KABRİ BAŞINDA ANILDI 17 Aralık 2020 tarihinde aramızdan ayrılan Gümrük ve Tekel Eski Bakanı Rizeli hemşerimiz Tuncay Mataracı’nın vefatının 40. Günü münasebetiyle mezarı başında okunan Kuran-ı Kerim ve dualarla anıldı.   İstanbul Zincirlikuyu Mezarlığı’nda Merhum Tuncay Mataracı’nın kabri başında toplanan eşi, çocukları, aile bireyleri ve sevenleri Dr. Hafız Selman Okumuş’un okumuş olduğu Kuran-ı Kerim’i dinlediler, dualara eşlik ettiler.

MERHUM BAKAN MATARACI KABRİ BAŞINDA ANILDI


17 Aralık 2020 tarihinde aramızdan ayrılan Gümrük ve Tekel Eski Bakanı Rizeli hemşerimiz Tuncay Mataracı’nın vefatının 40. Günü münasebetiyle mezarı başında okunan Kuran-ı Kerim ve dualarla anıldı.

 

İstanbul Zincirlikuyu Mezarlığı’nda Merhum Tuncay Mataracı’nın kabri başında toplanan eşi, çocukları, aile bireyleri ve sevenleri Dr. Hafız Selman Okumuş’un okumuş olduğu Kuran-ı Kerim’i dinlediler, dualara eşlik ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi