RİZELİ BERBEROĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Vefat 26.02.2022 - 16:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2311+ kez okundu.
 

RİZELİ BERBEROĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası önceki dönem Başkanı Muammer Berberoğlu’ nun amcası, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ali Turgut Berberoğlu ile Ali Fuat Berberoğlu’nun kardeşi,  İnşaat Mühendisi  İsmet Berberoğlu,  Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Burhan Berberoğlu ile Şenol ve Orhan Berberoğlu’ nun amcaları İnşaat Mühendisi Davut Berberoğlu tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.     Davut Berberoğlu’nun cenazesi 27.02.2022 Pazar günü Öğle namazında Rize Sahil Camisinde kılındıktan sonra Pazarköy Kartaltepe’deki aile kabristanlığında defnedilecektir. Allah rahmet eylesin.

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası önceki dönem Başkanı Muammer Berberoğlu’ nun amcası, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ali Turgut Berberoğlu ile Ali Fuat Berberoğlu’nun kardeşi,  İnşaat Mühendisi  İsmet Berberoğlu,  Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Burhan Berberoğlu ile Şenol ve Orhan Berberoğlu’ nun amcaları İnşaat Mühendisi Davut Berberoğlu tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

   

Davut Berberoğlu’nun cenazesi 27.02.2022 Pazar günü Öğle namazında Rize Sahil Camisinde kılındıktan sonra Pazarköy Kartaltepe’deki aile kabristanlığında defnedilecektir. Allah rahmet eylesin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi