RİZELİ BÜROKRATLAR GELENEĞİ BOZMADI

Rize 05.01.2022 - 23:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 5359+ kez okundu.
 

RİZELİ BÜROKRATLAR GELENEĞİ BOZMADI

Oniki yıldır aralıksız her ay yemekte bir araya gelen Rizeli Bürokrat ve Akademisyenler, yeni yılda da bu geleneği bozmadı. Rize Grubunun 152.Yemekli Buluşması, 05 Ocak 2022 Çarşamba 19 00 da Ankara Hakimevinde yapıldı. 2022 Yılının ilk buluşmasında Ev Sahipliğini Memur-Sen Önceki Genel Başkan Yardımcılarından İrfan Coşkun, Hakim Yusuf Şahin, Prof.Dr.Ayten Namlı, Hakim Hızır Erol Erdem, Hakim Çağrı Canca, Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, MEB Önceki Personel Genel Müdür Yardımcısı Hasan Terzi, Ticaret Bakanlığı Orta Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Havva Eksilmez, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Macit Moral, MEB Eğitim Müfettişi Öner Çalışkan, Anayasa Mahkemesi Raportörü Selçuk Kılıç, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Şube Müdürü Selim Turna ve Vakıfbank Kızılay Ticari Şube Müdürü Zafer Özyurt yaptı. Buluşma yöresel yemeklerin yendiği akşam yemeğiyle 19 00 da başladı. Gruba yeni katılan değişik mesleklerden 14 Kişi tanıtıldı. Grubun Moderatörlüğünü yürüten İrfan Coşkun, bu buluşmaların 12 yıldır aralıksız devam ettiğini, Nisanda 13.yıla gireceklerini belirtti. Rizeli Bürokrat ve Akademisyenlerden oluşan Rize Grubunun güzel bir birliktelik örneği olduğunu, Rizelilerin dayanışmasına katkı sağladığını ifade etti. Buluşmaya mazeretleri nedeniyle Önceki Adalet Bakanı Yargıtay Üyesi Kenan İpek, Danıştay Üyesi İbrahim Er, Prof.Dr.Nurettin Parıltı, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü Dr.Osman Kan, Önceki Adalet bakanı Özel Kalem Müdürü Mehmet Şamlıoğlu, Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan katılamadı. Ankara Üniversitesi TIP Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Hakan Kumbasar yerli aşı TURKOVAC hakkında haziruna sunum yapıp bilgilendirdi. Daha sonra Önceki Su Yönetimi Genel Müdürü Doç.Dr.Bülent Selek, Paris Sözleşmesi hakkında sunum yaptı. Önceki TBMM Genel Sekreteri Ombudsman Sadettin Kalkan Ardeşen Kaymakamlığı sırasında Çamlıhemşin’de yaşadığı bir hatırasını anlattı. AYM Raportörü Selçuk Kılıç, MEB Önceki Personel Genel Müdür Yardımcısı Hasan Terzi ve diğer ev sahipleri kısa konuşmalar yaptı. İrfan Coşkun, 2022 Buluşma programını yaptıklarını, Aralık 2022 ye kadar yapılacak buluşmaların tarihi ve saatinin belli olduğunu, bu güne kadar olduğu gibi, bu günden sonra da önceden belirlenen tarih ve saatte bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi. Rize Grubuna 2022 yılında katılan isimler şunlar: Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, MEB Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim Çelik, MEB Personel Daire Başkanı Şükür Köse, MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu, Danıştay Üyesi Yüksel Navdar, Yargıtay Üyesi Ahmet Çiçekli, Ankara 3.Ağır Ceza Hakimi Çağrı Canca, Tarım Orman Bakanlığı Kimya Mühendisi Turgay Şanal, YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Prof.Dr.Osman Karamustafa, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar, Karayolları Daire Başkanı Mahmut Ziya Sarı, Hacı Bayram Veli Genel Sekreter Yardımcısı Macit Moral, Ankara Üniversitesi TIP Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Bulut Varlı ve HSK Üyesi İbrahim Kolcu.    

Oniki yıldır aralıksız her ay yemekte bir araya gelen Rizeli Bürokrat ve Akademisyenler, yeni yılda da bu geleneği bozmadı.


Rize Grubunun 152.Yemekli Buluşması, 05 Ocak 2022 Çarşamba 19 00 da Ankara Hakimevinde yapıldı.


2022 Yılının ilk buluşmasında Ev Sahipliğini Memur-Sen Önceki Genel Başkan Yardımcılarından İrfan Coşkun, Hakim Yusuf Şahin, Prof.Dr.Ayten Namlı, Hakim Hızır Erol Erdem, Hakim Çağrı Canca, Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, MEB Önceki Personel Genel Müdür Yardımcısı Hasan Terzi, Ticaret Bakanlığı Orta Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Havva Eksilmez, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Macit Moral, MEB Eğitim Müfettişi Öner Çalışkan, Anayasa Mahkemesi Raportörü Selçuk Kılıç, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Şube Müdürü Selim Turna ve Vakıfbank Kızılay Ticari Şube Müdürü Zafer Özyurt yaptı.


Buluşma yöresel yemeklerin yendiği akşam yemeğiyle 19 00 da başladı. Gruba yeni katılan değişik mesleklerden 14 Kişi tanıtıldı. Grubun Moderatörlüğünü yürüten İrfan Coşkun, bu buluşmaların 12 yıldır aralıksız devam ettiğini, Nisanda 13.yıla gireceklerini belirtti. Rizeli Bürokrat ve Akademisyenlerden oluşan Rize Grubunun güzel bir birliktelik örneği olduğunu, Rizelilerin dayanışmasına katkı sağladığını ifade etti.


Buluşmaya mazeretleri nedeniyle Önceki Adalet Bakanı Yargıtay Üyesi Kenan İpek, Danıştay Üyesi İbrahim Er, Prof.Dr.Nurettin Parıltı, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü Dr.Osman Kan, Önceki Adalet bakanı Özel Kalem Müdürü Mehmet Şamlıoğlu, Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan katılamadı.


Ankara Üniversitesi TIP Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Hakan Kumbasar yerli aşı TURKOVAC hakkında haziruna sunum yapıp bilgilendirdi. Daha sonra Önceki Su Yönetimi Genel Müdürü Doç.Dr.Bülent Selek, Paris Sözleşmesi hakkında sunum yaptı.


Önceki TBMM Genel Sekreteri Ombudsman Sadettin Kalkan Ardeşen Kaymakamlığı sırasında Çamlıhemşin’de yaşadığı bir hatırasını anlattı. AYM Raportörü Selçuk Kılıç, MEB Önceki Personel Genel Müdür Yardımcısı Hasan Terzi ve diğer ev sahipleri kısa konuşmalar yaptı.


İrfan Coşkun, 2022 Buluşma programını yaptıklarını, Aralık 2022 ye kadar yapılacak buluşmaların tarihi ve saatinin belli olduğunu, bu güne kadar olduğu gibi, bu günden sonra da önceden belirlenen tarih ve saatte bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi.


Rize Grubuna 2022 yılında katılan isimler şunlar: Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, MEB Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim Çelik, MEB Personel Daire Başkanı Şükür Köse, MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu, Danıştay Üyesi Yüksel Navdar, Yargıtay Üyesi Ahmet Çiçekli, Ankara 3.Ağır Ceza Hakimi Çağrı Canca, Tarım Orman Bakanlığı Kimya Mühendisi Turgay Şanal, YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Prof.Dr.Osman Karamustafa, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar, Karayolları Daire Başkanı Mahmut Ziya Sarı, Hacı Bayram Veli Genel Sekreter Yardımcısı Macit Moral, Ankara Üniversitesi TIP Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Bulut Varlı ve HSK Üyesi İbrahim Kolcu.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi