RİZELİ BÜROKRATLAR “ROL MODEL”

Rize 03.12.2020 - 09:48, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2426+ kez okundu.
 

RİZELİ BÜROKRATLAR “ROL MODEL”

 On bir  yıldır hiç ara vermeden her ay bir araya gelen Ankara’daki Rizeli Bürokratlar 138.Buluşmalarını korona virüs pandemisi  nedeniyle videokonferansla gerçekleştirdi. 146 Rizeli Bürokrat ve Akademisyenin bir araya gelmesiyle RİZE GRUBU şemsiyesi altında buluşmalar gerçekleştiriliyor. Rize Grubunda her meslekten Rizeli üst düzey yönetici ve akademisyenler yer alıyor.  Tamamen gönüllülük esasına dayanan Rize Grubu birlikteliğin butik bir örneğini oluşturuyor. Grup Rize ortak paydasında buluşmayı şiar edinmiş. 11 yıl gibi uzun bir süredir birlikteliği zedeleyecek hiçbir tatsızlığın, fikir ayrılığının yaşanmadığı Rize Grubu, Rize insanının gerektiğinde nasıl birlik olabildiğinin de güzel bir göstergesi oldu.  Koordinatörlüğünü önceki MEB Bakanlık Müşavirlerinden İrfan Coşkun’un gönüllü olarak yürüttüğü Rize Grubu bu ayki ikram masraflarını grup Mensupları tarafından belirlenen Rizeli öğrencilere burs olarak gönderme kararı aldı. Rize Grubunda daha etkin makamlarda değerlendirilebilecek üst düzey kamu yönetimi tecrübesi olan  çok sayıda iyi yetişmiş hemşehrimiz bulunmaktadır.

 On bir  yıldır hiç ara vermeden her ay bir araya gelen Ankara’daki Rizeli Bürokratlar 138.Buluşmalarını korona virüs pandemisi  nedeniyle videokonferansla gerçekleştirdi. 146 Rizeli Bürokrat ve Akademisyenin bir araya gelmesiyle RİZE GRUBU şemsiyesi altında buluşmalar gerçekleştiriliyor. Rize Grubunda her meslekten Rizeli üst düzey yönetici ve akademisyenler yer alıyor.  Tamamen gönüllülük esasına dayanan Rize Grubu birlikteliğin butik bir örneğini oluşturuyor. Grup Rize ortak paydasında buluşmayı şiar edinmiş. 11 yıl gibi uzun bir süredir birlikteliği zedeleyecek hiçbir tatsızlığın, fikir ayrılığının yaşanmadığı Rize Grubu, Rize insanının gerektiğinde nasıl birlik olabildiğinin de güzel bir göstergesi oldu.


 Koordinatörlüğünü önceki MEB Bakanlık Müşavirlerinden İrfan Coşkun’un gönüllü olarak yürüttüğü Rize Grubu bu ayki ikram masraflarını grup Mensupları tarafından belirlenen Rizeli öğrencilere burs olarak gönderme kararı aldı. Rize Grubunda daha etkin makamlarda değerlendirilebilecek üst düzey kamu yönetimi tecrübesi olan  çok sayıda iyi yetişmiş hemşehrimiz bulunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi