RİZELİ DOKTOR COVİD-19'A YENİK DÜŞTÜ.

Vefat 09.10.2020 - 11:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2944+ kez okundu.
 

RİZELİ DOKTOR COVİD-19'A YENİK DÜŞTÜ.

2006-2009 yılları arasından memleketi Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de görev yapan İstanbul Özel Avrupa Tıp Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Recep Ali Köseoğlu, Kovid-19 nedeniyle 57 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Rize'nin Kalkandere İlçesi Geçitli Köyünden olan merhum Recep Ali Köseoğlu 1987 yılında İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştu, uzmanlığını Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştı. İstanbul Tabip Odası: Acımız Çok Büyük Köseoğlu'nun vefatının ardından İstanbul Tabip Odası'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 1987 İstanbul Tıp Fakültesi mezunlarından, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı üyemiz Dr. Recep Ali Köseoğlu'nu Kovid-19 sebebiyle kaybettik. Acımız çok büyük. Değerli meslektaşımızın ailesi ve yakınlarının derin kederini paylaşıyor, tüm hekim camiasına başsağlığı diliyoruz.

2006-2009 yılları arasından memleketi Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de görev yapan İstanbul Özel Avrupa Tıp Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Recep Ali Köseoğlu, Kovid-19 nedeniyle 57 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti.


Rize'nin Kalkandere İlçesi Geçitli Köyünden olan merhum Recep Ali Köseoğlu 1987 yılında İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştu, uzmanlığını Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştı.


İstanbul Tabip Odası: Acımız Çok Büyük


Köseoğlu'nun vefatının ardından İstanbul Tabip Odası'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:


1987 İstanbul Tıp Fakültesi mezunlarından, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı üyemiz Dr. Recep Ali Köseoğlu'nu Kovid-19 sebebiyle kaybettik. Acımız çok büyük. Değerli meslektaşımızın ailesi ve yakınlarının derin kederini paylaşıyor, tüm hekim camiasına başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi