RİZELİ EĞİTİMCİYE YENİ GÖREV

Eğitim 19.08.2021 - 19:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1728+ kez okundu.
 

RİZELİ EĞİTİMCİYE YENİ GÖREV

Trabzon’un Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Rizeli eğitimci  Rize Lisesinin eski Müdürü Şükür Köse, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Personel Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı.   ŞÜKÜR KÖSE KİMDİR? 1971 yılında Rize’de doğdu. İlkokulu Camidağı Köyü İlkokulu’nda ortaokulu ise Rize İmam-Hatip Lisesi’nde okudu. Lise eğitimini İstanbul Kabataş Erkek Lisesi ve Rize Lisesi’nde yaptı. Osmangazi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden 1995’te mezun oldu. Aynı yıl K.Maraş Göksun 60.Yıl Cumhuriyet Endüstri Meslek Lisesi’nde tarih öğretmeni olarak göreve başladı. 1998-yılında Rize Lisesi Tarih öğretmenliğine tayin oldu. 2002 yılı Nisan ayında asaleten Rize Lisesi Müdür Yardımcısı oldu. 2009 yılına kadar Müdür Yrd.,Müdür Baş Yrd. Ve Müdür olarak aynı okulda görev yaptı. 20 Kasım 2009 ‘da Kelkit İlçe Milli Eğitim müdürlüğünde görevlendirildi. 16 Temmuz 2012 tarihinde ise bu göreve asaleten atandı. 2014 Temmuz ayında bu görevinden ayrıldı ve Trabzon Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne görevlendirildi. 25 Mayıs 2016 tarihinde de aynı göreve asaleten atandı. Evli ve iki çocuk babasıd

Trabzon’un Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Rizeli eğitimci  Rize Lisesinin eski Müdürü Şükür Köse, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Personel Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı.
 

ŞÜKÜR KÖSE KİMDİR?


1971 yılında Rize’de doğdu. İlkokulu Camidağı Köyü İlkokulu’nda ortaokulu ise Rize İmam-Hatip Lisesi’nde okudu. Lise eğitimini İstanbul Kabataş Erkek Lisesi ve Rize Lisesi’nde yaptı. Osmangazi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden 1995’te mezun oldu. Aynı yıl K.Maraş Göksun 60.Yıl Cumhuriyet Endüstri Meslek Lisesi’nde tarih öğretmeni olarak göreve başladı. 1998-yılında Rize Lisesi Tarih öğretmenliğine tayin oldu. 2002 yılı Nisan ayında asaleten Rize Lisesi Müdür Yardımcısı oldu. 2009 yılına kadar Müdür Yrd.,Müdür Baş Yrd. Ve Müdür olarak aynı okulda görev yaptı. 20 Kasım 2009 ‘da Kelkit İlçe Milli Eğitim müdürlüğünde görevlendirildi. 16 Temmuz 2012 tarihinde ise bu göreve asaleten atandı. 2014 Temmuz ayında bu görevinden ayrıldı ve Trabzon Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne görevlendirildi. 25 Mayıs 2016 tarihinde de aynı göreve asaleten atandı. Evli ve iki çocuk babasıd

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi