RİZELİ ESNAFTAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Eğitim 04.11.2020 - 18:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2578+ kez okundu.
 

RİZELİ ESNAFTAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Ardeşeli Esnaf’dan örnek alınacak davranış  Rize’nin Ardeşen ilçesinde İnternet cafe işletmecisi Sait Yakıcı Eba’ya bağlanma imkanı olmayan öğrenciler için ücretsiz hizmet.  İnternet kafede EBA için öğrencilerine ücretsiz hizmet Rize Ardeşen’de bir internet kafe internet erişimi ve maddi imkanı iyi olmayan öğrencilere EBA için ücretsiz hizmet veriyor.    Öğrencilere ücretsiz hizmet verildiğini söyleyen kafe sahibi Sait Yakıcı, Eğitim için yola çıktık diyerek "Kafemiz Eba uygulamasından faydalanmak isteyen öğrencilerimiz için ücretsiz hizmet vermektedir. Ders çalışmak isteyen kardeşlerimizi ağırlamaktan onur duyarız. Pandeme döneminde biz Ardeşen’de böyle bir uygulamaya gittik. Durumu olmaya evinde interneti olmayan öğrenci kardeşlerimiz için bizler buradayız, istedikleri saatte gelebilir buradaki imkanlardan faydalanabilirler " dedi.  Korona virüs tedbirleri kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise kurumlarında dersler online olarak görülüyor. Merkez Mah. DR Nizamettin Alemdar sokak Numara 2 Ardeşen’de Kardelen internet kafe maddi imkanı iyi olmayan ve internet erişimi olmayan öğrenciler için belli saatlerde ücretsiz hizmet vermeye başladı. Kardelen İnternet Kafe ders çalışmak isteyen öğrencilere ücretsiz hizmet veriyor. İnternet kafenin kapısına "Evinde interneti olmayıp, uzaktan eğitim gören kardeşlerimiz için kafemizde ücretsiz hizmet verilmektedir" dükkân sahibi Sait Yakıcı gelen öğrencilerin tek tek ateşleri ölçerek içeri alıyor. 

Ardeşeli Esnaf’dan örnek alınacak davranış 


Rize’nin Ardeşen ilçesinde İnternet cafe işletmecisi Sait Yakıcı Eba’ya bağlanma imkanı olmayan öğrenciler için ücretsiz hizmet. 


İnternet kafede EBA için öğrencilerine ücretsiz hizmet Rize Ardeşen’de bir internet kafe internet erişimi ve maddi imkanı iyi olmayan öğrencilere EBA için ücretsiz hizmet veriyor. 

 

Öğrencilere ücretsiz hizmet verildiğini söyleyen kafe sahibi Sait Yakıcı, Eğitim için yola çıktık diyerek "Kafemiz Eba uygulamasından faydalanmak isteyen öğrencilerimiz için ücretsiz hizmet vermektedir. Ders çalışmak isteyen kardeşlerimizi ağırlamaktan onur duyarız. Pandeme döneminde biz Ardeşen’de böyle bir uygulamaya gittik. Durumu olmaya evinde interneti olmayan öğrenci kardeşlerimiz için bizler buradayız, istedikleri saatte gelebilir buradaki imkanlardan faydalanabilirler " dedi. 


Korona virüs tedbirleri kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise kurumlarında dersler online olarak görülüyor. Merkez Mah. DR Nizamettin Alemdar sokak Numara 2 Ardeşen’de Kardelen internet kafe maddi imkanı iyi olmayan ve internet erişimi olmayan öğrenciler için belli saatlerde ücretsiz hizmet vermeye başladı. Kardelen İnternet Kafe ders çalışmak isteyen öğrencilere ücretsiz hizmet veriyor. İnternet kafenin kapısına "Evinde interneti olmayıp, uzaktan eğitim gören kardeşlerimiz için kafemizde ücretsiz hizmet verilmektedir" dükkân sahibi Sait Yakıcı gelen öğrencilerin tek tek ateşleri ölçerek içeri alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi