RİZELİ GAZETECİ TWETTERDA KENDİSİNİ ENGELLEYEN BAHÇELİ'YE SORDU

Siyaset 19.01.2021 - 11:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2550+ kez okundu.
 

RİZELİ GAZETECİ TWETTERDA KENDİSİNİ ENGELLEYEN BAHÇELİ'YE SORDU

Rizeli gazeteci Yıldıray Oğur'dan kendisini 'tetikçi' olarak gösteren Bahçeli'ye: Bu kadar insan bize neden geçmiş olsun ve dikkat et diyor? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “tetikçi köşe yazarları” diyerek Elif Çakır ve Taha Akyol’la birlikte adını vererek hedef gösterdiği Karar gazetesi yazarı Yıldıray Oğur, gün boyunca “Geçmiş olsun” ve “Aman dikkat et” mesajları aldığını açıkladı. Yıldıray Oğur, MHP liderine, “Devlet Bey, bu kadar insan bize neden geçmiş olsun ve dikkat et diyor?  Benim bir cevabım yok, sizin bir cevabınız var mı?” şeklinde bir soru yöneltti.   MHP lideri Bahçeli, dün kişisel sosyal medya hesabı Twitter’da yaptığı açıklamalarında Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a yapılan saldırıya ilişkin partisine gelen eleştiri ve suçlamalara sert bir dille tepki göstermiş; Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu hedef almıştı. Bahçeli açıklamalarında Karar gazetesinden Elif Çakır, Yıldıray Oğur ve Taha Akyol'un hedef alarak, “kiralık köşe yazarları” açıklamasını yapmıştı. Gazeteci Oğur, sosyal medya hesabından gün boyunca "Geçmiş olsun” ve “Aman dikkat et” mesajları aldığını belirterek Bahçeli’ye, “Devlet Bey, bu kadar insan bize neden geçmiş olsun ve dikkat et diyor? Benim bir cevabım yok, sizin bir cevabınız var mı? Onlara ne dememizi tavsiye edersiniz?” sorularını yöneltti. Oğur bir sonraki paylaşımda ise Bahçeli’nin sosyal Twitter’dan kendisini engellediğini hatırlattı.  

Rizeli gazeteci Yıldıray Oğur'dan kendisini 'tetikçi' olarak gösteren Bahçeli'ye: Bu kadar insan bize neden geçmiş olsun ve dikkat et diyor?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “tetikçi köşe yazarları” diyerek Elif Çakır ve Taha Akyol’la birlikte adını vererek hedef gösterdiği Karar gazetesi yazarı Yıldıray Oğur, gün boyunca “Geçmiş olsun” ve “Aman dikkat et” mesajları aldığını açıkladı.

Yıldıray Oğur, MHP liderine, “Devlet Bey, bu kadar insan bize neden geçmiş olsun ve dikkat et diyor?  Benim bir cevabım yok, sizin bir cevabınız var mı?” şeklinde bir soru yöneltti.
 
MHP lideri Bahçeli, dün kişisel sosyal medya hesabı Twitter’da yaptığı açıklamalarında Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a yapılan saldırıya ilişkin partisine gelen eleştiri ve suçlamalara sert bir dille tepki göstermiş; Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu hedef almıştı. Bahçeli açıklamalarında Karar gazetesinden Elif Çakır, Yıldıray Oğur ve Taha Akyol'un hedef alarak, “kiralık köşe yazarları” açıklamasını yapmıştı. Gazeteci Oğur, sosyal medya hesabından gün boyunca "Geçmiş olsun” ve “Aman dikkat et” mesajları aldığını belirterek Bahçeli’ye, “Devlet Bey, bu kadar insan bize neden geçmiş olsun ve dikkat et diyor? Benim bir cevabım yok, sizin bir cevabınız var mı? Onlara ne dememizi tavsiye edersiniz?” sorularını yöneltti.
Oğur bir sonraki paylaşımda ise Bahçeli’nin sosyal Twitter’dan kendisini engellediğini hatırlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi