RİZELİ GENÇ GÜNAH ÇIKARDI .ANLIK SİNİR YAPTIM ÇOK PİŞMANIM

Rize 26.02.2020 - 12:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1779+ kez okundu.
 

RİZELİ GENÇ GÜNAH ÇIKARDI .ANLIK SİNİR YAPTIM ÇOK PİŞMANIM

RİZE'de, 18 yaşındaki Hüseyin B., 6 yıl sonra sokakta karşılaştığı aynı yaştaki eski okul arkadaşı Ebubekir Al ile önce tokalaştı ardından yumrukla saldırdı. Al'ın çenesi ile dişlerinde kırıklar oluşurken gözaltına alınan Hüseyin B. kendisini, "Anlık sinirle böyle bir şey yaptım, çok pişmanım" diyerek, savundu.  Olay, Piriçelebi Mahallesi'nde 16 Şubat'ta meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin B. ile Ebubekir Al sokakta karşılaştı. 6 yıl önce aynı ortaokulda okuyan gençler, tokalaşıp, sohbet etmeye başladı. Ancak Hüseyin B., Ebubekir Al'a, "6 yıl önce sana çok kinlenmiştim, keşke seni bir tenha yerde görseydim" diyerek, yumrukla saldırdı. Al, kendisini korumaya çalışarak Hüseyin B.'yi itekledi. Yere düşen saldırgan kalkıp, kaçtı. Yüzüne aldığı darbeler nedeniyle çenesi ile dişlerinde kırıklar oluşan Ebubekir Al, önce darp raporu aldı ardından polise şikayetçi oldu. Olay anı ise çevredeki  bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. '   ÇOK PİŞMANIM'   Polis tarafından gözaltına alınan Hüseyin B., sorgununun ardından adlieyeye sevk edildi. Savcılıkta verdiği ifadesindei 6 yıl önce ortaokulda aynı sınıfta okuduğu Ebubekir Al'ın, o dönem kendisine ait sosyal medya hesaplarını ele geçirip, uygunsuz paylaşımlarda bulunduğunu öne sürdü. Hüseyin B, ifadesinin devamında ise, "Beni okul dönemi çok kez dövmüştü. Ebubekir, benle ve arkadaşlarımla çok uğraşırdı. Epilepsi hastası olduğum için birçok kez onun yüzünden kriz geçirdim. Lise birde de aynı sınıftaydık. İki kez sınıfta kalınca okulu bıraktım, açıktan devam ediyorum. Ebubekir ile aramda sorun yoktu. Bu olaydan önce birçok kez karşılaşıp sohbet ettik. Olay günü yine sohbet ederken, ‘Yine insanlarla uğraşıyor musun?' diye sordum. 'Uğraşıyorum' dedi. İnsanlarla uğraşmaması gerektiğini söyleyince, benle alay edip, sosyal medya hesabımı tekrar ele geçireceğini söyledi. Sinirlenip yumruk attım. Çok pişmanım. Hem kendim hem ailem Ebubekir’e ve ailesine ulaştık, özür diledik. Anlık sinirle böyle bir şey yaptım çok pişmanım” dedi. Hüseyin B., savcılık tarafından serbest bırakıldı. 

RİZE'de, 18 yaşındaki Hüseyin B., 6 yıl sonra sokakta karşılaştığı aynı yaştaki eski okul arkadaşı Ebubekir Al ile önce tokalaştı ardından yumrukla saldırdı. Al'ın çenesi ile dişlerinde kırıklar oluşurken gözaltına alınan Hüseyin B. kendisini, "Anlık sinirle böyle bir şey yaptım, çok pişmanım" diyerek, savundu.  Olay, Piriçelebi Mahallesi'nde 16 Şubat'ta meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin B. ile Ebubekir Al sokakta karşılaştı. 6 yıl önce aynı ortaokulda okuyan gençler, tokalaşıp, sohbet etmeye başladı. Ancak Hüseyin B., Ebubekir Al'a, "6 yıl önce sana çok kinlenmiştim, keşke seni bir tenha yerde görseydim" diyerek, yumrukla saldırdı. Al, kendisini korumaya çalışarak Hüseyin B.'yi itekledi. Yere düşen saldırgan kalkıp, kaçtı. Yüzüne aldığı darbeler nedeniyle çenesi ile dişlerinde kırıklar oluşan Ebubekir Al, önce darp raporu aldı ardından polise şikayetçi oldu. Olay anı ise çevredeki  bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. '

 

ÇOK PİŞMANIM'

 

Polis tarafından gözaltına alınan Hüseyin B., sorgununun ardından adlieyeye sevk edildi. Savcılıkta verdiği ifadesindei 6 yıl önce ortaokulda aynı sınıfta okuduğu Ebubekir Al'ın, o dönem kendisine ait sosyal medya hesaplarını ele geçirip, uygunsuz paylaşımlarda bulunduğunu öne sürdü. Hüseyin B, ifadesinin devamında ise, "Beni okul dönemi çok kez dövmüştü. Ebubekir, benle ve arkadaşlarımla çok uğraşırdı. Epilepsi hastası olduğum için birçok kez onun yüzünden kriz geçirdim. Lise birde de aynı sınıftaydık. İki kez sınıfta kalınca okulu bıraktım, açıktan devam ediyorum. Ebubekir ile aramda sorun yoktu. Bu olaydan önce birçok kez karşılaşıp sohbet ettik. Olay günü yine sohbet ederken, ‘Yine insanlarla uğraşıyor musun?' diye sordum. 'Uğraşıyorum' dedi. İnsanlarla uğraşmaması gerektiğini söyleyince, benle alay edip, sosyal medya hesabımı tekrar ele geçireceğini söyledi. Sinirlenip yumruk attım. Çok pişmanım. Hem kendim hem ailem Ebubekir’e ve ailesine ulaştık, özür diledik. Anlık sinirle böyle bir şey yaptım çok pişmanım” dedi. Hüseyin B., savcılık tarafından serbest bırakıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi