RİZELİ GENÇ İŞ ADAMI EVLİLİĞE İLK ADIMINI ATTI.

Güncel 23.01.2020 - 17:48, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 6944+ kez okundu.
 

RİZELİ GENÇ İŞ ADAMI EVLİLİĞE İLK ADIMINI ATTI.

Yıllardır İstanbul’da Ticaret yapan Rizeli genç Hemşerimiz UMUT AKMEHMET İstanbul’da İç Mimar olan sözlüsü CEREN KAĞITKESER ile Nişanlanarak evliliğe ilk adımlarını attı.    Beykoz da kız tarafının evinde yapılan görkemli Nişan töreninde genç çiftlerin Nişan yüzüklerini gelin hanım CEREN KAĞITKESER’in Dedesi NEZAFETTİN EREN takarak genç çiftleri ilk “tebrik” eden isim oldu.  Bu arada İstanbul’daki bu Nişan törenine Rize’den aile yakınları ve dostları katılarak genç çifte destek oldular.  Bu isimler arasında eski Rize Belediye Başkanı HALİL BAKIRCI, Rize Gazeteciler Derneği Başkanı FAİK BAKOĞLU ve eşi SUNA AYLA BAKOĞLU, Emekli Kültür ve Turizm Rize İl Müdür Yardımcısı ENVER KASAP ve eşi LEYLA KASAP, Rize’deki Fener Nakliyatın sahiplerinden İBRAHİM TALİ ve eşi EMİNE TALİ, Rizeli ünlü Mali Müşavir MUZAFFER ÖRÜN ve eşi GÖNÜL ÖRÜN kızları Dr. MERVE ZENGİN ve Damatları Dr. ÖMER ZENGİN, İstanbul’daki Rizeli İşadamı SAMET KÖSE ve eşi HÜLYA KÖSE, AKMEHMET Ailesinin yakın dostları Dr. FEYZA GÖNÜL ve Nişanlısı AV. MUHAMMET ALİMOĞLU ayrıca gelinin eniştesi Dr. ÜMİT YAZMAN ve eşi Dr. HÜMEYRA YAZMAN, gelinin Annesi SEÇİL EREN ve diğer yakınları da bu günde yer aldılar.  Rizeli İş Kadını HÜLYA AKMEHMET ve İşadamı REŞAT KAMİL AKMEHMET’in büyük oğulları olan Uluslararası Ticaret ve Finans Uzmanı UMUT AKMEHMET’in ve Nişanlısı İç Mimar CEREN KAĞITKESER ile yaz aylarında Rize ve İstanbul’da yapılacak düğünlerinin ardından Dünyaevine girecekleri öğrenildi. 

Yıllardır İstanbul’da Ticaret yapan Rizeli genç Hemşerimiz UMUT AKMEHMET İstanbul’da İç Mimar olan sözlüsü CEREN KAĞITKESER ile Nişanlanarak evliliğe ilk adımlarını attı. 
 

Beykoz da kız tarafının evinde yapılan görkemli Nişan töreninde genç çiftlerin Nişan yüzüklerini gelin hanım CEREN KAĞITKESER’in Dedesi NEZAFETTİN EREN takarak genç çiftleri ilk “tebrik” eden isim oldu. 


Bu arada İstanbul’daki bu Nişan törenine Rize’den aile yakınları ve dostları katılarak genç çifte destek oldular. 


Bu isimler arasında eski Rize Belediye Başkanı HALİL BAKIRCI, Rize Gazeteciler Derneği Başkanı FAİK BAKOĞLU ve eşi SUNA AYLA BAKOĞLU, Emekli Kültür ve Turizm Rize İl Müdür Yardımcısı ENVER KASAP ve eşi LEYLA KASAP, Rize’deki Fener Nakliyatın sahiplerinden İBRAHİM TALİ ve eşi EMİNE TALİ, Rizeli ünlü Mali Müşavir MUZAFFER ÖRÜN ve eşi GÖNÜL ÖRÜN kızları Dr. MERVE ZENGİN ve Damatları Dr. ÖMER ZENGİN, İstanbul’daki Rizeli İşadamı SAMET KÖSE ve eşi HÜLYA KÖSE, AKMEHMET Ailesinin yakın dostları Dr. FEYZA GÖNÜL ve Nişanlısı AV. MUHAMMET ALİMOĞLU ayrıca gelinin eniştesi Dr. ÜMİT YAZMAN ve eşi Dr. HÜMEYRA YAZMAN, gelinin Annesi SEÇİL EREN ve diğer yakınları da bu günde yer aldılar. 


Rizeli İş Kadını HÜLYA AKMEHMET ve İşadamı REŞAT KAMİL AKMEHMET’in büyük oğulları olan Uluslararası Ticaret ve Finans Uzmanı UMUT AKMEHMET’in ve Nişanlısı İç Mimar CEREN KAĞITKESER ile yaz aylarında Rize ve İstanbul’da yapılacak düğünlerinin ardından Dünyaevine girecekleri öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi